Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomarańczowomiii.

GAPI SIĘ NA INNE MIMO ŻE JESTEM ATRAKCYJNA ;/

Polecane posty

Zawszę miałam powodzenie u mężczyzn. Często faceci mnie zaczepiali na ulicy itd. mam 20 lat, mam długie nogi, ciemne długie włosy, biust w odpowiednim rozmiarze, fajny tyłek, duże usta, niebieskie oczy, jestem szczupła. często słyszałam, że jestem atrakcyjna i piękna ale jemu to może nie wystarcza bo czasem mi mówi że jakaś typiara z telewizji jest np. ładna a według mnie to pasztet. na ulicy gapi sie na jakas lampucere (za co raz dostał w pysk) a jest nijaka (twierdzi ze sie nie lampi a widze ze ciagle gdzies tam na boki sie oglada w tajemnicy, moze nie swiadomie ;p). co z nim?

Gość słoneczniki srebrzyste
mam podobnie. widzę ciągle jak faceci się na mnie patrzą, jak mnie podrywają. a mój facet patrzy się na inne, nie docenia...pff

Gość internetowy poeta
no to sie zacznij puszczec z innymi skoro tak ci to przeszkadza.

Gość khjgdsz
Pogonilam takiego dziada :)Teraz siedzi sam jak palec i dowoli moze sie wgapiac w inne .I tu wcale nie chodzilo o zazdrosc .Raczej o brak szacunku dla mnie .Nic przyjemnego isc z facetem na spacer a jemu glowa obraca sie dookola .I te usmiechy panien a czasem slowa e wez swojego faceta bo nie chce sie odemnie odczepic . Teraz mam normalnego zdrowego mezczyzne .Podobaja mu sie inne kobiety ,to normalne .Ale przy mnie zachowuje sie tak jakbym byla jedyna na swiecie kobieta :)

Gość a co ma doceniać ?
szpara jak każda inna