Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffvvgbbnm

zazdroszcze moim kolezankom chlopakow

Polecane posty

Gość ffvvgbbnm

jestesmy ze soba poltora roku, jestesmy przed 30tka. kurde, moj facet jest super, ale coraz czesciej lapie sie na tym, ze zazdroszcze kolezankom, ze ich faceci: - maja prawo jazdy i samochod (moj jezdzi autobusami) - mieszkaja w jakichs normalnych warunkach (maja mieszkania itd) - moj wynajmuje pokoj 6 metrow kwadratowych w mieszkaniu studenckim - potrafia cos zorganizowac, wyjechac na wakacje itd... moj najchetniej by siedzial na kanapie w tej klitce - uprawiaja sporty - sa mescy - moj jest bardzo koniecy i w budowie, i w sposobie bycia a przy tym jest naprawde cudownym facetem. czy jesli teraz takie rzeczy mnie wkurzaja to to ma sens? czy was tez irytowaloby takie polaczenie cech?

Gość vslfkmb
jest cudowny, ale strasznie leniwy a to spora wada jednak :p

Gość ffvvgbbnm
przeszkadzaloby wam to? bylybyscie z takim czlowiekiem? on na co dzien nie jest leniwy, duzo rzeczy robi, jest niesamowicie madry. tylko ze takie przyziemne rzeczy jak prawo jazdy i wlasne mieszkanie go nie kreca...

Gość ADAM OSCAR ROGUSKI
jest oszustem wlasnej swiadomosci wie że cieszko osiagnac sukces wiec woli nie ryzykowac zeby sie nie okazalo ze jest nikim z takim facetem do niczego nie dojdziesz no hyba ze trafi 6 w totolotka wtedy latwo byc super hahahahaha

Gość gość
taka ma mentalnosc i raczej trudno bedzie cos w nim zmienic z czasem bardziej bedzie cie to wkurzalo jesli juz masz takie mysli,wiec bedzie gorzej..

Gość gość
jesteś na niego zła, że nie spełnia się w roli twojego sponsora i szofera :P

Gość ale kicha
mój kolega poprosił mnie żebym była świadkiem na jego ślubie (jego wybranka chciała koniecznie brata na swojego świadka) zgodziłam się. poszłam na ten slub i zakochałam się k****a w moim koledze. minęły 3 miesiące od ślubu a mnie nie mija. nie widziałam się z nim od tego czasu. myślę o nim bez przerwy ale nic nie robię bo przecież ma żonę i jest szczęśliwy. czemu teraz, czemu po tylu latach. zawsze go lubiłam ale nie wyróżniał się niczym szczególnym ze wszystkich moich kolegów. co jest no?