Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubiemmmmm

Sprzedałam prawie wszystko moje ubrania na allegro !!!

Polecane posty

Gość nie lubiemmmmm

wyprzedałam wszystko co miało domieszke materialu sztucznego...czyli poliestry, nylonu i innego badziewia. Wiecie co zauwazylam? ze nawet w koszulce 70% bawelnia 30% poliester strasznie sie poce i śmierdze :/ a w czystej bawelnie jakos nie...tzn poce sie ale koszulka juz nie smierdzi potem

Gość jkkkkkkkkkj
dezodoranty powodują raka przez aluminium w skladzie ktore kumuluje sie w tobie cale zycie :O

Gość a co nie powoduje raka?
lepiej cuchnąć?

Gość a nie lepej???
1. Lepiej schudnąc. Otyli więcej się pocoą i bardziej smierdzą 2. MYĆ SIĘ !!! 3. Nosic przewiewne ubrania ze 100% bawelny, lnu a nie obcisłe kondomy na tyłku , paskudne legginsy z poliestru i lycry 4. Są antyperspiranty bez aluminium wystarczy zacząc czytac składy ale Polacy są leniwi, gówno by zeżarli bo w reklamie pokazali

Gość jasne smrod i brud
to jest to

Gość za odpowiedz wyzej
* SANOFLORE Dezodorant roll-on bez soli i aluminium * SANOFLORE - Dezodorant roll-on 24h - bez alkoholu * Lancome Bocage perfumy damskie - dezodorant roll-on * LA ROCHE FIZJOLOGICZNE PH DEZODORANT ROLL-ON * Avene Dezodorant pielęgnacyjny w kulce o działaniu regulującym * Deodorant roll-on multi-soin Dezodorant w kulce * Nuxe tonific dezodorant * VICHY DEO ROLL-ON dezodorant mineral niebieski * Alva dezodorant z kryształu Intensive roll-on +++ antyperspiranty z ałunem ,ale nie wiem czy to działa, musze wybróbowac jak bede miala wolne 40zł :D

Gość juijiuj
. Lepiej schudnąc. Otyli więcej się pocoą i bardziej smierdzą Kompletna bzdura. Wszystkie osoby, ktore znam i maja problema z nadmierna, smierdzaca potliwoscia sa bardzo szczuple. To sprawa hormonow, a nie wagi.