Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghgty7657

Jestem nieprzeciętnym facetem a mimo to dziewczyny mnie olewają

Polecane posty

Gość fghgty7657

Mam taki problem otóż jestem chłopakiem lat 25 i chodzi o to że nie wiem czemu nie podobam się dziewczynom. Wszyscy mi mówią że jestem zabójczo przystojny, szatyn dobrze zbudowany sportowa sylwetka jestem dość wysoki 185cm, fajnie się ubieram, mam dobry charakter. Miałem już trzy dziewczyny w życiu + parę flirtów kiedy byłem sam ale ogólnie nie wiem mam wrażenie że się nie podobam dziewczynom. Piszę np do dziewczyn na fotce albo faceboku to zwyczajnie mnie olewają, nie odpisują, nawet nie pofatygują się żeby odpisać że nie są zainteresowane. Nie jestem jakimś chamem, zagaduję ładnie i z kulturą a jestem zlewany po całej linii. O co chodzi ? czy to zła karma ?

Gość grrrrrrrrrryyy
może jesteś za bardzo przystojny???

Po prostu trafiałeś na miłośniczki pissingu...Pech. Niech pocieszy Cię fakt, że to oznaka podniecenia

Gość hcjckdc
ja tez zlewam obcych facetow,jak do mnie pisza. pewnie zaczepiasz ladne dziewczyny,zgodnie ze swoim poziomem, a takie rzedko sa zainteresowane znajomosciami przez internet. to nie znaczy,ze sie nie podobasz.poewnie po prostu nawet nie wchodza na twoj profil. chyba,ze nie odpisuja ci przecietne i brzydkie dziewczyny. ewentualnie tylko ladne.to jest problem

Gość fghgty7657
Czy jestem za przystojny ? to chyba nie to bo nie uważam się w ogóle za takiego ale nawet jeśli to chyba dobrze ? Kompletnie tego nie rozumiem. Nie zagaduję do samych ładnych dziewczyn zresztą dla każdego ładna znaczy coś innego. Jeśli mam być szczery to większość tych dziewczyn jest naprawdę przeciętna, żadne z nich boginie piękności, zwykłe ładne szare myszki a mimo tego zwyczajnie mnie zlewają.

Gość ....taki świat
Taki już jest świat ja np boję się za ładnych ludzi. Ogólnie ładne osoby budzą we mnie niepokój

Gość fhjkk
Z mojego doswiadczenia z netem wiem, ze jak facet jest ladny to nie szuka zwiazku przez internet tylko seks..dlatego kobiety zadaja sobie pytanie, co ty tam robisz. Dlzczego ladny facet szuka kobiet przez neta? Raczej nie biora cie na powaznie.

Tak to smutne:( No cóż...Musze leciec. Trzymaj się ciepło

Gość ciotkaklotkadwa
laski przystojnych facetów maja na peczki, wiec dla nich zaden z ciebie okaz:P a te przecietne do ciebie nie podejda bo sie beda baly i tyle.

Gość fghgty7657
Ja mieszkam ogólnie na wsi i nie mam możliwości spotykania wielu wolnych kobiet. A tak to pracuję, na imprezy nie jeżdżę a czasem jak jeżdżę to nie szukam dalszych znajomości z dziewczynami które świecą dupą w klubach. Po prostu dla mnie szukanie kogoś przez internet to normalka a dla innych to zło koniecznie nie wiem czemu.

Gość gość
Piszesz że nie masz powodzenia a miałeś 3 kobiety i flirty. Ja jestem tego samego wzrostu z twarzy przystojny , szeroka żuchwa nie za chudy a żadna nawet nie spojży

Współczuje... Może zacznij wychodzić cześciej, lepiej poznać kogoś w knajpie niż przez internet. Jednak radziłabym zażyć trochę skromności, bo jeśli dziewczyna usłyszy jak mówisz o swoim pięknie to raczej ucieknie....

Gość gość
Mnie kiedyś podrywał przystojny facet, przynajmniej za takiego uważały go moje koleżanki. Powiem Ci szczerze - nie miał charyzmy i w ogóle mnie nie pociągał. Spotkaliśmy się parę razy, ale nie byłam na tyle zainteresowana, żeby kontynuować tę znajomość, więc dałam mu do zrozumienia, ze nie widzę nas jako pary. To mit, że kobiety szukają wyłącznie przystojnych. Zresztą każdy ma inne pojęcie o tym co jest atrakcyjne. Może po prostu nie podpasowałeś tamtym dziewczynom?

Gość gość
Po takim wstępie wystarczy podać maila na kafeterii i na bank jakaś zainteresowana się znajdzie :D

Gość gość
Nigdy nie mówię publicznie że uważam się za przystojnego, zresztą tu tego też jedynie opisałem po trochu swój wygląd. Nie jestem modelem ale wyglądam na tyle dobrze ze mógłbym zwracać uwagę innych kobiet na ulicy. i jest to opinia moja jak i koleżanek

Gość poszukujący prawdy
"Nie jestem jakimś chamem, zagaduję ładnie i z kulturą a jestem zlewany po całej linii." Proszę, oto przyczyna.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość rada dla ciebie
autorze, dobra rada, jesteś pissdą i wchodzisz im w doopy, jesteś pantoflem i płaszczysz się przed laskami, a powinneś być nie miły tylko stanowczy i troche chamski, olewać je, zagraj taką role a zobaczysz że wszystko się zmieni i nagle laski zaczną cie lubieć i do ciebie się kleić jak muchy do gòwna, bo normalnych grzecznych facetów to mało która chce, bo nie ma co w takim reperować, a badboy to jest dopiero wyzwanie, prawie jak gra dla nich, więc posłuchaj rady i naucz się grać patola, będziesz miał powodzenie jak hooj, jest to niewytłumaczale ale działa, musisz być egoistą i tyle

Gość gość
^^^G****o prawda, ja np ostatnimi czasy stałem się wobec ładnych kobiet nieco uszczypliwy i udaję że kompletnie nie urzeka mnie ich uroda (sam z siebie taki się stałem z zazdrości ) Mimo to jakoś nie zauważyłem by łaknęły ze mną bliższego kontaktu.

z tego co piszesz to nie grzeszysz inteligencją ani niebanalnością

Gość gość
gość dziś A ze mną łakną :D Nie ma sensu grać kogoś kim nie jesteście. Jak będziecie ciekawi, pełni energii, dowcipni, zadowoleni, ludzie będą łaknąć Waszego towarzystwa, w tym panny.