Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdudhdbdh

myslicie ze feta jest dobra na diete ?

Polecane posty

Gość hdudhdbdh

jestem na diecie 6 dzien. Glownie jem pomidory bo to zawsze mam.w domu, ale niestety samego ppmidora trudno mi jesc wiec dodaje sobie to tego fete poltlusta. do tego jeszcze raz na dzien jajecznice zrovie i xzasami jakies jablko zjem. plus koktajle te dietetyczne. Mysle, ze mieszcze sie w granicach 500-600 kcal. Myslicie.ze bardzo zle ze jem ta fete ?

Gość amatorka koneserstwa
od małej ilości nic Ci sie nie stanie, a zawiera dużo wapnia.

Gość hdudhdbdh
czy ja wiem.czy taka mala ilosc. powiedzmy ze dwa razy dziennie czasami raz jem posilel skladajacy z sie pomidora ewentualnie dwoch i to tefo tyle fety zeby kazdy ppkrojony kawalek pokryla. nie wiem.mniej wicej to by bylybdwie lyzki.

Gość hermionaona
nie możesz wybrać chudej albo zrobić twarożek 0% tłuszczu z pomidorem? Jajecznica też kiepska, bo smażona, lepiej jajko gotowane

Gość hermionaona
aha, staraj się urozmaicić dietę, są przecież ogórki, sałata, rzodkiewki

jajecznice można zrobić na teflonie bez tłuszczu :)

a najlepiej z tych pomidorów zrobić taka sałatke z odrobiną octu jabłkowego, jest zdrowy i polecany przy odchudzaniu. dodać cebuli, pieprzu i pycha. o ile lubisz lekko kwaśne

Gość the new
Nie za ciekawa ta Twoja dieta. Odchudzajac sie trzeba zadbac o witaminy, wartosci odzywcze, nie mozna ciegle jesc tego samego

Gość hdudhdbdh
no wlasnie.chodzi.o to, ze jak na razie jem.to co mam.w domu. Ppniewaz nie ras bylam na diexie, gdzie wydawalam mnostwo kasy na dietetyczne jedzenie,owoce,jogurty,jakies wafle ryzowe,waza, a potem.i tak nie.chudlam. bo nie umialam.wyytltrzymac na diecie wiec tak.naprawde tyle kasy w bloto.Dojem.to co mam, jak.juz nie bede miala nic co mogloby sie.nadawac na diete to zaczne kupowac.

Gość the new
musisz wlaczyc gotowany albo grillowany drob, ryby, wiecej warzyw, nie tylko pomidory .. ciemne pieczywo tez jaknajbardzej mozesz jesc, jogurty, serek wiejski, owoce(ale tylko w dzien)

Gość hdudhdbdh
przepraszam za literowki i bledy ale pisze z telefonu.

Gość hdudhdbdh
problem tez tkwi w tym, ze nie za bardzo mam czas zeby zrobic jakis porzadny cieply posilek. Jedynie ta jajecznica, bo robi sie ja szybciutko.

Gość the new
Jezeli nie mozesz wytrzymac na diecie, to poprostu masz zla diete... w cale nie trzeba kupowac zadnych wafli ryzowych, ale ciemne pieczywo, zamiast ziemniakow jedz ryz, nie jedz kolacji i moze taka dieta Ci wystarczy. Wiekszosci ludzi wcale nie sa potrzebne wielkie zmiany w diecie, wystarczy odstawic slodycze, fast foody i wlaczyc SPORT!

Gość drifter 126p
Kto pomyślał, ze chodzi o amfe? :classic_cool:

Gość gehhehss
ja :D tak,feta jest bardzo dobra,calkowicie niweluje uczucie glodu

Gość gienia od henia
omg, myślałam, że chodzi ci o inną fetę :D:D ta inna na dietę jest jak najbardziej dobra, w ciągu m-ca bezboleśnie można zrzucić ok 10 kg :P:P

Gość hentaiGirl
ja pierdziu, byłam pewna że mówisz o innej fecie.... :O która tak na marginesie jako element diety jest niezastąpiona ;)