Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jakbym tak chciała?

czy kobiety graja w gry?

Polecane posty

nie znam żadnej która gra... albo się nie przyznają. Czuję siś dziwnie jak dzwoni do mnie koleżanka i pyta co robię i jej odpowiadam że gram. Zawsze sie wtedy dziwią... jakbym powiedziała że oglądam na wspólnej to by było ok, ale granie to już tylko dla dzieci i facetów?

Gość amatorka koneserstwa
gram, w literaki ;)

W literaki grałam swojego czasu, ale chodzi mi tu głównie o RPG :P

Gość ett folk forbannat
oczywiście, że grają, ja pykam we wszystko co się da i wiele babek w grach poznaję :P

Gość dżibutti
chyba tylko w kurnik i ubieranki :) ja od 10 lat lubię pyknąć w starcrafta i ani razu nie widziałem na serwerze żadnej kobiety :)

Gość Nattt4555
Moje koleżanki to samo, zależy jeszcze w co grasz, bo ja np w takie gry jak : 1. Call od Duty 2. Far Cry Różne gierki samochodowe, ale zdarzą się też simsy ;p

znowu nie widać odpowiedzi:P

Gość .........................\
...

Gość o32rfhjgvbgf
ja gram w wowa, lola i mnóstwo mmorpg, kiedyś grałam w csa, team fortressa, coda i inne strzelanki. nie widzę w tym nic dziwnego, chociaż ostatnio na kafe przeczytałam, że jestem facetem :D🖐️

strzelanki odpuszczam(jakkolwiek głupio to zabrzmi to nie lubię broni palnej i nawet w grach mnie drażni... nawet jak książkę czytam i jest opis odgłosu strzału to mam ciarki :P ) ale jestem fanką Gothica, lubię pograć w Diablo, Oblivion też był całkiem ok... uwielbiam ten klimat gier. W necie nie grywam... kiedyś mnie facet namówił na metina:P Ale to była jakaś porażka... W przyszłym tygodniu zaczynam grać a arcanie... podobno krótka ale całkiem dobrze zrobiona gra, która niestety nie powinna być produkowana jako IV część gothic. Jak skończę z arcanią to zabieram się za Risena...

........

...

.............................................

a w kolejce czeka jeszcze wiedźmin 2:P

ja nie mam nerw do gier. Zabije mnie któryś raz z rzędu i pad leci przed okno :D Jedynie w MK jak już.

Gość wrwerew
ja w kółko ostatnio gram w serię Silent Hill- juz pewnie mega dziwną jak na babę... no i dobrze

Gość wrwerew
residwbt evil jeszcze nie, bo to chyba samo strzelanie? choc lubie te klimaty, moze pogram. a ty grałas w silent hill?

Gość wrwerew
z horrorów to ja najlepiej wspominam strasznie stara grę ale zajebistą 1 czesc Blair Witch Project: rustin Parr investigation, teraz strasznie stara, ale i tak ładna

pamietam. Ja najbardziej się bałam resident evil2. Grałam nieraz po nocach :) uf...ile to razy skoczyłam ze strachu. Późniejsze części już mnie tak nie wystraszyly :)

Ja grywam w to co mi wpadnie w ręce.. lubie rpg, swego czasu byłam bardzo wciągnięta w Mmorpg, strzelankami też nie gardze :p no i simsy. często wracam, mam gdzieś czy to dla dzieci czy nie. Jak złapie fazę na boba budowniczego to przepadam...

Gość jasne, ze graja
ja tez gram, uwielbiam serie Diablo

Gram :D, no teraz mniej juz 30 na karku :) caaala serie Tomb Raidera, Nitro Speed, Battlefield , Age of Empire :P i inne

Gość majaiguciooo
Pewnie że grają, ja odkąd pamiętam :) Z tym że kiedyś lubiłam przygodówki, później były strzelanki, a teraz praktycznie tylko strategiczne - moja ulubiona to Heroes M&M, ostatnio "męczę" cz. V https://cdp.pl/t/gatunek/strategiczne

Gość gość
Ja kocham gry, najbardziej wszystkie części Assassins Creed, no po prostu moja milosc :D oprócz tego mnóstwo innych, strategiczne, fantastyczne, samochodowe, sporo tego

Gość gość
no i Heroes of might and magic również! przewspaniała seria

@a jakbym tak chciała? Aż specjalnie założyłam konto, żeby zrzucić z serducha ten ciężar :) Jestem dorosłą kobietą i czasem sobie myślę, że w moim wieku i z moją płcią lepiej cierpieć na zespół Tourette'a niż grać w gry. Przynajmniej ludzie by tak bardzo nie uciekali :) Ciężko jest znaleźć kompana do gry. Faceci w moim wieku posiadają zazdrosne żony. Faceci młodzi (z gimbusami włącznie) sami uciekają (zupełnie jakby się bali, że takie stare jeszcze żyją). A kobiet grających nie znam zupełnie! Pozostałe panny zaczynają patrzeć na mnie niewidzącym wzrokiem, jak tylko wspomnę coś na wiadomy temat. Jakby chciały powiedzieć: "Ty w twoim wieku... nie wygłupiaj się..." Wiesz co? Ja też do niedawna jeszcze omijałam strzelanki szerokim łukiem. Wolałam gry logiczne w których rozgrywka polegała na wielogodzinnym kminieniu. A dzisiaj... żałuję zmarnowanych lat :D Nie umiem strzelać i w ogóle się boję huku, nie mam refleksu itp... Ale ile to jest uciechy!!! Dawno się tak nie uśmiałam sama z siebie, jak podczas tych moich konsekwentnie lamionych akcji. Zresztą na zadowolenie z gry składa się też wiele innych czynników. Jak cum bajszpil przystojny błękitnooki łysol o pięknie ukształtowanym fragmencie ciała poniżej pleców ;) [obecnie gram w Hitmana] <3 Jeżeli któraś z Was interesuje się graniem, albo nagrywa się sama, albo szuka kompana w postaci kompanki, to zapraszam na mój kanał [link poniżej]. Super było by poznać inne laski kręcące gejmpeleje, jeśli takie istnieją. Może by wówczas nagrać coś wspólnie? Jeśli czyta to jakaś kobieta grająca w DayZ, to proszę o pilny odzew. Z czasem będę się też zaopatrywać w inne gry z multi, przyszłość pokaże jakie... https://www.youtube.com/user/DeMonyanko @a jakbym tak chciała? - Polecam Risena :D Jest boski!!! A zwłaszcza pan pirat prowadzący, ahhhh..... ;)