Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tubka dżemu

Których imion na pewno nie dalibyście swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość tubka dżemu

Wszyscy się pytają o imię, które jest to naj, ale jakie imiona według was są najmniej"fajne", "ładne"?

Gość gtrdr
maciek

Gość tubka dżemu
A Krzesimir? Jędrzej?

Gość cool story, bro
Pierdyliard razy odpowiadałam na to pytanie tutaj, ale odpowiem jeszcze raz :D Dziewczynce NIE dałabym nigdy: -Mariola :O -Daria :P -Ewelina :O -Dominika :O -Bożena :O -Iwona :O -Nicola :O:O itp. spolszczone imiona :O Synowi NIE dałabym nigdy: -Mateusz :O -Sebastian :O Nic mi na razie wiecej do głowy nie przychodzi ;)

Gość Anna Jot
Wszelkie Jessiki (zdarzają się nawet Dżesiki), Samanty itp.

Gość teraz bedziesz
monika nigdy w zyciu bym tego kurewskiego imienia nie dala

Gość eryka;;;
z imion żeńskich to napewno nie dałabym na imię: Iwona, Ewelina, Angelika, Nikola i cała reszta tych amerykańskich imion a z męskich Mariusz, Damian, Łukasz...bee

Gość tralala xxx
Tez nie dalabym amerykanskich imion Ale jak bede miec syna dam mu na imie Kuba :)

Gość qwdqwdqdqd
staroświeckich typu : Stanisława , Włodzimierz ,ani tych ,, hamerykanskich" typu Nikola ,Kewin , Dżesika , Andżelika , Klaudia Za to najładniejsze imiona żeńskie wg mnie to : Laura, Emilia , Zuzanna, Alicja, Paulina, Inga , Kalina a najładniejsze męskie : Paweł , Mateusz

Gość pisze niesamowite teksty
najbrzydsze imiona to wiktoria i weronika

Gość tubka dżemu
A np Matylda? albo coś ze starszych imion Elżbieta?

Gość Aselka
Piotrek, Szymon, Kamil - najgorze meskie dzis niepopularne Z damskich do Jessici i Emilie sa najgorzsze

Gość Khadi
ja swojego dziecka nigdy bym nie nazwala: mariola, marcysia, sabina, zofia, Pierwsze dwa imiona kojarzaa mi sie z taka tępą wiejska dziewucha(to chyba dlatego ze w serialach zawsze takie dziewczyna maja takie imiona)

Gość Faster Man
Każde typowo polskie jest wiesniackie - Krzesmir, Jedrzej itd

Gość sghjfuyrdgfnjghgd
nie wiem jak mozna dac dziecku na imie KUBA?! Gdzie pelne imie zapisane w akcie urodzenia brzmi JAKUB. :O Moze ktos mi wytlumaczyc fenomen tego imienia bo nie ogarniam

Gość Znajoma ma Gracjana
I rzygać mi się chce na samą myśl :o

Gość wiosna 09msnna
dziewczynce nie nadałabym: -Emilia (znałam dwie i były strasznie wredne) -Teresa :-0 takie nijakie, okropne -Kornelia - nie wiem czym się te młode matki zachwycają, że takie imię nadają, Kornelia to dla mnie okropieństwo -Nikola -Magdalena (nawet ładne, ale strasznie oklepane, co druga je nosi) -Elżbieta - za nudne -Ewelina - nijakie -Ewa - za proste -Zofia -Monika (za popularne) -Anita, Aneta -Paulina -Barbara (kojarzy mi się z kimś przemądrzałym) -Justyna -Natalia -Marta -Martyna -Ola -Kamila -Jolanta -Karolina Z męskich: -Łukasz -Jacek -Maciej (blee) -Zbyszek :-0 -Piotrek (za bardzo popularne) -Marcin :-0 -Wojtek -Karol -Mikołaj (niepoważne imię :p, kojarzy mi się ze Świętym Mikołajem) -Mariusz -Jarek -Iwo (co to za imię??) A najładniejsze imiona to dla mnie Anna, Patrycja, Agnieszka, Katarzyna, Małgorzata, Laura, Beata, Liliana, Sebastian, Krzysztof, Paweł, Adam, Fabian, Ksawery, Tomasz, Marek.

Gość wedlugg mnie najbrzydsze
Na pewno nie dałabym dziecku imienia staropolskiego (np. Wiesława, Barbara, Zdzisław, Andrzej), spolszczonego (np Nikola), ani takiego które mi się źle kojarzy, ale samo w sobie obiektywnie rzecz biorąc nie jest złe.

Gość tralala xxx
Kuba , Kubus to skrót poprawnie masz racje Jakub ale to moja sprawa jak chce dziecko nazwac nic ci do tego :)

Gość pisze niesamowite teksty
brzydkie jest jeszcze Monika, Ania, Izabela, Julia, Amelia

Gość SNap
Waldek

Gość sghjfuyrdgfnjghgd
jasne ze twoja sprawa mnie nic do tego ;) ale swoje zdanie moge wypowiedziec :P tylko nie wiem po co nazywac dziecko Jakub a cale zycie wolac Kuba, jak do psa. doslownie.

Gość tralala xxx
Pierwsze słysze by ktos wołał na psa Kuba lub Jakub ???

Gość tralala xxx
A nawet jak ktos nazywa tak psa jego sprawa , wiele jest polskich imion co ludzie daja swoim zwierzetom , masz z tym jakis problem ?

Gość krhfjwe934ytfejdoew7tr
ANETA nienawidze tego imienia !! ale takze nie bardzo mi sie podobaja : Agnieszka, Martyna, Kasia, Basia, a z męskich to : chyba wszystkie oprocz tych starszych sa fajne :)

Gość adadadadada
Ja bym nie nadała imion Bożena, Julia i Kuba(Jakub), szczególnie to ostatnie jest brzydkie. Nie ma w nim niczego pięknego. Imię jak dla firmy produkującej cement.

Gość wtwtwt
No Przynajmniej imię firmowe Jakub :)