Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serczi22

Jak poniżyć matkę męża? Chodzi do kościoła i modli się tylko i udaje dobrą

Polecane posty

Gość Serczi22

a wiem że tak naprawdę jest żmija i dwulicowy szczur!

jak większośc tych co łażą dzień w dzień po kościołach. poobserwuj ją trochę a na penwo coś na nią znajdziesz. gardze takimi co udaja pobożnych a ludzi mają za nic, i jeszcze teściowa. Współczuje

Gość kakadu6543
moja teściowa jest taka sama :-) wiesz co ja zrobiłam ? WYMYŚLIŁAM SĄSIADKĘ :D , haha, a właściwie pomógł mi mój mąż. teściowa ciągle opowiadała jaka to jest dobra, jak byla w kościele, jak się narobiła zrobieniem obiadu. i zawsze jak coś takiego mówiła (co sugerowało, że NIBY jest dobrym człowiekiem) to mąż albo ja wyskakiwaliśmy z tekstem o sąsiadce- która po mszy sprzątała kościół, dokarmiała zwierzęta i takie tam teściowa zaczęła rywalizować z WYMYŚLONĄ sąsiadką :D ogólnie to masakra, upiecze biszkopt z galaretką , a chwali się tym 2 miesiące i odpoczywa potem 3 dni POWAZNIE. więc my z męzem ostatnio przy tym piszkopcie zaczęliśmy opowiadać o siąsiadce, która zaprosiła nas na tort orzechowy i do tego podała czekoladę do picia, którą sama zrobiła :D:D:D cisza do końca wizyty;)

chciales poniztc matke..ponizyles siebie. nie badz dwulicowym szczurem i nie obgaduj a forum tylko powiedz w twarz...a jeszcze lepiej spojrz na siebie i zobacz do czego mozna by sie przypier..lic i zmien to. Zmiany zacznij od siebie.

i mąż tak kłamiąc matce w żywe oczy pewnie ma siebie za niesamowicie dobrego syna , prawda ?:D

kakadu - swoją matkę też tak traktujesz bez szacunku czy tylko matkę męża bo to teściowa ?

Gość kakadu6543
allium mąż nie uważa się za dobrego syna, tak smao jak teściowa nie jest dobrą matką. nie sznauje kogoś , kto nie szanuje mnie, obojętnie czy to moja matka, męża czy angielskiej królowej:) peace;)!