Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kocham męża ale akceptuje

jestem z mężem z rozsądku, nie z miłości

Polecane posty

nie kocham go i nigdy nie kochałam A Wy jesteście ze swoimi partnerami z miłości czy z rozsądku?

Gość hvjhv
współczuje ci, ja nie chciałabym sie tak meczyc całe zycie wole byc sama niz udawac uczucie albo opikowac sie i troszczyc o jakiegos tam faceta, którego nie kocham

Gość jiojiojio
rozumiem, ze jako ze jestes uczciwa oso ba on o tym wie??

Gość Niestety tak ;(
Tak jestem z mężem z rozsądku a nie z miłości . Gdy brałam ślub też go nie kochałam, wcale go nie kocham . Wyszłam za niego , bo wiedziałam że nigdy mi niczego nie będzie brakować, że zawsze mogę na niego liczyć że on wszystko dla mnie zrobi i będę bezpieczna przy nim.

nie wiem czy wie być może się domyśla prowadzimy normalne życie dużo ciepła, szacunek lojalność, seks, romantyczne wieczory oboje jesteśmy ludźmi z bagażem życiowych doświadczeń chyba oboje działamy kojąco na swoje dusze

" Gdy brałam ślub też go nie kochałam, wcale go nie kocham . Wyszłam za niego , bo wiedziałam że nigdy mi niczego nie będzie brakować, że zawsze mogę na niego liczyć że on wszystko dla mnie zrobi i będę bezpieczna przy nim. " dokładnie to samo myślę/myślałam i czuje

Gość Dziewczyny ja tak samo
Ja tak samo jak powyżej, wyszłam za niego bo wiedziałam że nigdzie nie znjadę lepszego faceta który mi wszystko da co chcę i będzie we mnie wpatrzony jak w obrazek.

Gość z litosci
moj facet tez duzo dla mnie zrobi, jednak mam obawy czy zapewni mi bezpieczenstwo finansowe, jakbym nie miala pracy to i bylabym bez kasy

bardzo ufam mężowi dużo dla mnie zrobił poświęcił głównie dzięki niemu odzyskałam prawa rodzicielskie był ze mną w tych ciężkich dla mnie chwilach on również ma z 1 małżeństwa syna i również batalię o prawa także jak go poznałam omijałam i omijałam 2 lata przed nim uciekałam, broniłam się aż w końcu przestałam uciekać i wyszłam 2 raz za mąż

Gość hvjhv
wspólczuję wam z wielu powodów 1.żyjecie z facetem którego nie kochacie, równie dobzre mogłybyście być z panem Wiesiem spod monopolowego 2.musicie kochać się , całowac z facetem, którego nie kochacie 3. całe życie oszukujecie same siebie - to musi być straszne uczucie 4.jesteście takie niedojdy, ze znosicie obcego faceta przy boku byle was utrzymywał 5.jesteście utrzymankami - nawte jeśli same pracujecie

Gość gosc84
Przerażające! Jak można być z kimś kogo się nie kocha? A tym bardziej brać ślub? A co najważniejsze - jak poznać, ze druga strona nie kocha, tylko jej jej wyłącznie wygodnie? Nigdy nie chciałbym być w takiej sytuacji, w jakiej są wami mężowie, żyć w beznadziejnej ułudzie i oszustwie ze strony osoby, która się kocha? .