Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaTywe toleran

Dlaczego wysokie dziewczyny sa obrazan przez niski?

Polecane posty

Gość PrawaTywe toleran

no wlasnie?

Gość bo tak juz jest ze
dlatego że niscy faceci są obrażani przez przez wysokie dziewczyny, a grube dziewczyny są obrażane przez facetów...

Gość katy0
Kompleksy? Ogólnie najczęściej obraża ten, kto ma kompleksy. Zauważyłam, że niektóre niskie zakompleksione dziewczyny na każdym kroku podkreślają wysokim im wzrost, mówią "bo ja taka mała jestem" itp., strasznie się powtarzają i dużo mówią o wzroście swoim i innych.

Gość do katy0
to fakt miałam taką znajomą na studiach.nikt nie mół kroku zrobić żeby się nie odezwała jaki ktoś jest wielki a ona taka malutka. było to tak irytujące że starałam się (i nie tylko ja) utrzymywać z nią minimalne kontakty typu cześć i spadaj.

Gość do katy0
i nie chodzi tu o jakieś obrażanie się itd. po prostu ile razy dziennie można słyszeć "jaka ty jesteś duża" przy czym mam 170cm, więc to chyba normalny wzrost

Gość katy0
No ja też mam 170 cm i niektóre niskie dziewczyny i średnie też koło 160 cm. Nie rozumiem celu podkreślania na każdym kroku swojego wzrostu. Nie wszystkie oczywiście, są dziewczyny po 150 cm których ulubionym tematem nie jest wzrost :)

Gość katy0
Ja też mam 170 cm i niektóre dziewczyny niskie i średnie około 160 cm na każdym kroku podkreślają swój wzrost. Nie wiem, co to ma na celu.

Gość katy0
Mówią "ale ja jestem malutka" itp itd, wg mnie malutkie to może być dziecko a nie dorosła baba niższa kilka czy kilkanaście cm.