Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiolkka

Zapraszam osoby ktore czekaja na pozytywny test ciazowy:)

Polecane posty

Witam was wszystkich. Tak sobie czytam te forum od pewnego czasu i postanowilam zalozyc nowy temat. Mam 20 lat moj facet 32 i planujemy powiekszyc roodzinke W tamtym miesiacu zakupilam testy owulacyjne z allegro-przyznam ze jestem z nich zadowolona bo wykryly mi dni plodne. Oczywiscie bylo przytulanko 28.04 a dzien plodny byl 29.04. Wiec szanse na ciaze mam,to nasze pierwsze starania. Dzis powinnam dostac @ zawsze mialam ranonatomiast jak narazie go nie ma. Z testem ciazowym mialam poczekac do jutra ale nie wytrzymalam i zrobilam go dzis-wynik negatywny. Od domiemanego przytulanka fakt faktem moze byc jeszcze za wczesnie aby test pokazal 2 kreseczki Troche sie naczytalam na forach i dziewczyny pisza ze nawet 2 tyg po spodziewanej @ dopiero testy pokazywaly 2 kreski. Wiec czekam jeszcze troche w nadzieji ze @ nie przyjdzie. A tego bardzo bym chciala.Nigdy nie miesiaczkowalam bolesnie tzn,nie czulam ze @ sie zjawi,ewentualnie w czasie @ bolal mnie brzuch,od dzis rana mam wlasnie takowy bol brzucha jak podczas / na @. Wiec nie wiem czego sie spodziewac skoro nigdy tak nie mialam. Pare dni teu mialam hustawki nastrojow,wzmozona sennosc-i to bardzo,bardzo mocno.Wydawalo by sie ze czuje ze to mozebyc ciąza w tym przypadku aczkolwiem nie chcialabym zapeszyc. No poczekam jeszcze z dwa dni i powtorze tescik,moze sie udala-tak czuje. A jak to jest u was?? Jest ktos wgl kto planuje ciaze i czeka na testowanie??PZdr

Gość oczekująca2727
ja zaraz robie teścik!!! czekam na ciążę od roku :( okres spóźnia mi sie jeden dzień! zaraz wielka chwila!!

Gość poooolllllyyyyyyyyyyyyy
gratulacje

Gość cycyrydza
oczekująca2727 Gratuluję i trzymam kciuki :)

Gość Liliana785
Hej. ja tez zastanawiam sie czy wyszlo... mam 26 lat, pierwsza ciaze poronilam w 11 tyg. przyczyn nie znam. miesiaczke powinnam dostac jutro. wczesniej tez nigdy nie mialam jakis objawow, ze @ sie zlbiza. owszem ostatnio jestem mega nerwowa ale to moze przez ogol sytuacji

Gość Liliana785
oczekujaca2727 z calego serca gratuluje i uwazaj na siebie

oczekująca2727 Gratulajcje:p Wszystkim wam zycze szczescia i wytrwalosci kobitki:) Ja czekam jeszcze z 2 dni i powtorze test

Liliana785 No to bedziemy razem testowac,zobaczymy moze cos z tego bedzie:) Oby:)

Gość Liliana785
Wiolkka trzymam kciuki... ja w srode wybieram sie do brata na komunie i chcialabym juz wiedziec czy wyszlo czy nie... tym bardziej, ze mam do przejechania 1400 km

Gość bimut
JA JUTRO ROBIE TEST BOJE SIE WYNIKU ZE BD NEGATYWNY

Gość No a więc
Ja jestem w połowie cyklu i mam brązowe plamienia oby to było zagnieżdżanie się zarodka a nie coś innego bardzo bym chciała

Gość Liliana785
Ja chyba nie zrobie wiecej testu... robilam w srode, moze bylo za wczesnie, moze nie... wynik byl negatywny

Gość kaja0009
Wiolkka ja mam 22 lata, a moj m 32:) widze, ze mamy podobna roznice wieku miedzy soba, a naszymi partnerami:) ja ostatni okres mialam 17 marca...po 40 dniu cyklu robilam test i byl negatywny...pierwszy robilam po terminie miesiaczki zaraz i tez negatywny...a dzisiaj mam 55 dzien cyklu :( czekam do konca tyg i umawiam sie z lekarzem, bo nie wiem, co to ma byc. jeszcze tak dlugiego cyklu nie mialam!

Gość kaja0009
wyslalam posta, a w ogole nie wyswietla sie ;/ ja jestem ciekawa, co dopiero mi jest!!!:D

Gość debilizm nie zna granic
myślę, że nie masz szans bo od przytulania nie zachodzi się w ciążę.

Liliana785 Kochana a powiec ile dni Ci zostalo do spodziewanej @ ?? Ja tez nie dalam rady wytrzymac i dzis zrobilam i wynik negatywny ale dzis jest ten dzien w ktorym mialam zawsze @ a go nie ma:))) Hurra-zeby nie zapeszyc ale bardzo boli mnie brzuch jak na @ i kuje lewy jajnik. Trzymaj sie i testuj nadal i daj znac

kaja0009 o to faktycznie dlugo u Ciebie ale narazie sie nie martw bo jak widac testy zawodza,ja czuje ze jestem w ciazy :) Zycze wam wszystkim tego samego. Dzis rano mialam dostac @ jak zawsze a go nie ma,a nigdy mi sie nie spuznia,zobaczymy co bedzie jutro. W sobote mam zamiar znowu zatestowac:) Ktos sie przylacza??

debilizm nie zna granic hehe no dokladnie debilizm nie zna granic, nie rozumiem dlaczego na forum wchodza i sie wcinaja osoby ktore nie wiedza wgl o co chodzi. a tak na marginesie jezeli bys troche ruszyla glowa to bys sie domyslila co mialam na mysli piszac ze bylo przytulanko.

no cóż.. jestem przykładem na to że jeżeli po terminie nie ma @ a test negatywnie wychodzi to ciąży raczej nie ma. Testy co prawda mogą się mylić, ale raczej tylko w 1 stronę. Też robiłam 2 i oba były negatywne, ale ja wierzyłam w to, że jestem w ciąży - 10 dni bez @, bóle podbrzusza, senność, więc umówiłam się do lekarza i na betę. W nocy przed umówionym spotkaniem dostałam @. Jeżeli naprawdę czekacie na dziecko, to raczej się nie nakręcajcie, bo później tylko zawód i serducho boli;/ Nie ma @ a test negatywny - lećcie na betę, lepiej się miło zaskoczyć, niż rozczarować wmawiając sobie ciąże której nie ma...

izulinka7 no zgadzam sie aczkolwiek kazda kobieta przechodzi inaczej,jedna tak druga tak. Ja sie nie nakrecam,podchodze do tej bardzo powaznej sprawy z dystansem , Jezeli ciaza bedzie to ok jezeli nie to tez ok. Poprostu wiem ze czuje sie inaczej odmiennie.Jest to dla mnie stan ktorego wczesniej nie czulam.Pozatym to ja nigdy nie czulam bolu podbrzusza dzien lub nawet tydzien przed spodziewanym @,miesiaczkowalam bezproblemowo,nic nie czulam,bardzo sporadycznie naprawde bardzo bol lekki ale w trakcie @. A teraz nie mam @ a czuje ten bol. I wgl jak wyzej pisalam inne objawy

Gość Liliana785
Hej Wiolka. u mnie nadal cisza ale testu narazie nie bede robila :) po prostu poczekam

Gość Liliana785
jest tu ktos??

Gość rfgcththt
kuzwa mac, 22 latka robi sobie dziecko z 32latkiem. jakie kobiety sa odmozdzone to szkoda gadac, ledwo z liceum wyszla, znalazla starszego goscia i sie z nim laduje w ciaze. dziewczyno! najpierw to go lepiej poznaj, daj sobie czas! za chwile bedziesz samotna matka i bedziesz chciala alimenty chlopu z gardla wydzierac. ja piernicze, jakie laski sa puste