Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milamama

wysoka temperatura - jak długo to ma trwać?

Polecane posty

Gość milamama

WItam! Mój syn (2latka) od środy ma temperaturę. Zbijam na zmianę nurofenem i paracetmolem w czopkach. Po zbiciu temperatury (dochodzi do 39 stopni, w nocy nwet trochę więcej) synek normalnie się bawi, szaleje - jak zdrowy chłopczyk. No i moje pytanie jak długo ma trwać taka gorączka?Byliśmy u pediatry w środę i kazała poczekać 3 doby bo to pewnie wirusówka - innych objawów nie ma. Co robić?Czekać czy jechać jeszcze raz? Teraz podałam nurofen i syn się bawi i krzyczy aż dom się trzęsie;D

Gość milamama
BArdzo się boję - to straszne patrzeć jak dziecko się męczy i tylko czekać na polepszenie. Wykańczam się psychicznie. Jutro mam wyjazd na studia podyplomowe i nie wiem co robić. Czy przejdzie i jechać czy nie jechać:/

dupa nie pediatra 2 letnie dziecko i czopki?? podaj mu syrop i zmien lekarza temperatura tak długo to objaw jakiejś konkretnej choroby którą trzeba leczyć i to szybko

Dobrze ci pediatra powiedziala. Jak nie ma innych objawow to co leczyc,? 3-5 dni wirusowka moze trwac.

Gość ojtam ojtam
kuknij mu do gardła - mielismy to samo - 2 dni wysoka gorączka, poszliśmy dziś bo trzeci dzień i dalej jest i taka angina że dała zastrzyki..