Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak to zrobić?

Jak usmażyć naleśniki, żeby ich nie przypalić...

Polecane posty

Gość no jak to zrobić?

??????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gffdd
krotko trzymac na patelni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość princessaofpersia
dodac trochę oleju albo stopinego masla do ciasta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjjbiuiugiuzg
Najpierw porzadnie ogrzac w kuchence mikrofalowej, a potem wrzucic na krotko na patelnie, na rozgrzany tluszcz, aby przyrumienic/przysmazyc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a co mi tam!
na małym ogniu, mi sie nigdy nie przypalily co najwyzej czasem nie chca sie oderwac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dzisiaj taki obiadek robię
kupić patelnie tylko do nalesników. Do ciasta dodać na gar ok.1-1,5l łyżkę sporą roztopionej margaryny. potem już na patelnie tłuszczu nie dawać. Smazyć i PILNOWAĆ, to nie przypalisz, jak odłazisz w trakcie to czego oczekujesz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mi zajebiste wychodzą na żeliwnej patelni. Jak się umie na takiej smażyć to nic nie przywiera. A jak nie przypalić? Hmm pilnować ;].

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×