Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszyczek18

Vans-buty z czym nosić, jaki kolor wybrać?

Polecane posty

Witam wszystkich :) jestem tu nowa dlatego nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam temat. Chciałam poradzić sie Was w kwestii butów Vans. Posiadam czerwone authentic. Zastanawiam sie do czego pasuje nosić ten kolor i czy nie wymienić butów na kolor czarny. Może tak mniej wiecej opisze jakie kolory i ubrania dominują w mojej szafie. Spodnie: rurki i suwaczkami na dole nogawki do kostki - białe i pastelowy róż, czarne, czerwone, granatowe rurki tez do kostki, jeansy- wiadomo ;), mietowe i siwo czarne dresy z wąska nogawka, spodenki : czarne, brązowe, białe, granatowe, niebieskie. Co do góry to posiadam : kilka białych koszulek z nadrukiem , pastelowe, w paseczki ( za dużo by pisać), koszule: z jeansu , w krate, kamizelka z jeansu. Wiem ze cieżko sobie wyobrazić rodzaj rzeczy ale może pózniej uda mi sie wstawić zdjęcia. Myśle ze bardziej wykorzystalabym czarne vansy. Kupiłam czerwone ponieważ posiadam granatowe/ niebieskie conversy za kostkę.

czerwone spoko. ew. biale tez fajne i do wszystkiego pasuja

Gość Tinkitinki
Ja piernicze laska jakie Ty masz problemy. Pomife Ci: wogole je oddaj. Gdybys je potezebowala tk bys kupila i wiedziala z czym nosic a tak po prostu kipilas bo sa na czasie i sie ibudzilas z reka w nicniku bo nie wiesz co z tym fantem zrobic.wez se foty na blogach szafiarek poogladaj

Gość dżłapped
mi sie spodobały takie piekne miętowe vansy ❤️ uz bym wiedziala z czym je nosic

Mietowe tez ślicznie. Niestety u mnie w sklepach nie ma takich a z internetu raczej butów nie zamawiam.

Gość Oburzasz sie a akurat
ktoś ci prawde napisał. Moze i kupujesz to co Co sie podoba, ale jak nie masz pomysłu z czym to nosic, no to chyba czysta głupota.

Wiem z czym mozna nosić vansy. Chodzi mi o kolor czerwony który cieżko dopasować do ubrań. Kupiłam takie bo mi sie podobały. Tyle

Gość gość
Moim zdaniem czerwone sa super (sama mam) najczesciej nosze do dżnisów które podwijam do kostki - u mnie w gim nikt tak nie chodził a teraz wszyscy zaczeli. Zakładam do nich moje ulubione,kochane legginsy w ke=wiatki do tego jakiś t-shirt i kamizelka dzinsowa :) Wczoraj byłam na koncercie i się upar- łam że założę czarną sukienkę i do tego założyłam vansiki wyglądało ładnie, elegancko ale tez na swoj sposób sportowo. Więc praktycznie nosze je do wszystkiego :) Tylko mam jeden problem czy sznurówki wkładac do środka czy mam je mieć normalnie. Wracając do sukienki nie zakładałam wtedy skarpet bo to by wyglądało nomm (a i do vansow albo bez skarpet albo stópki)

Gość Kinast
O fu, vansy? Te buty wyglądają jak płetwy i na dodatek każda fanka Biebera je nosi ;/

Gość gość
To air maxy juz nie są modne wśród gimbusów?

Gość gość
ja kupiłam granatowe i pasują do wszystkiego :D

Gość gość
Ja mam miętowe . Są swietne i do wszystkiego pasują tylko trochę się brudza;p polecam;)

Gość gość
Witam wszystkich.. zakupiłam wczoraj vansy czarne. mam pytanko. czy pasować one będą do spodniczki czarnej, rastop czarnych elastycznych i jakies fajnej bialej bluzki albo sweterka krótkiego? JAK WASZYM ZDANIEM.. CZEKAM NA ODPOWIEDZ :)

Gość gość
Miałam białe..po tygodniu oddałam,bo się porozklejały.. wymieniłam na conversy : ) Ale były super..do wszystkiego pasowały..

Gość gość
Vans - buty modne na ścianie wschodniej i w środowisku Cygańskim :D