Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem nic

dlaczego ludzie kogoś się czepiają a nie zwrócą uwagi że robią to samo?

Polecane posty

Gość nie rozumiem nic

mój facet tak ma, wiecznie wszczyna awantury o coś, co sam notorycznie robi, a ja się tylko odwdzięczam, a jak zwrócę mu na to uwagę to jeszcze większa afera, bo wymyślam i się czepiam :o moi rodzice to samo, popełnię błąd, który oni też popełnili i od razu najazd na mnie. dlaczego ludzie mają się za ideałów, a nie spojrzą na to co sami robią tylko dopierdalają się do innych? :o

Gość sssssweerq
mialam taka kolezanke ktora wiecznie czepiala sie mojego dziecka a jej dzieciak sto razy gorszy no ale jak widac musiala na kogos zwalac wine, do tego poucza moje dziecko a sama zachowuje sie gorzej niz dziecko

Gość jhgjgjhghg
no własnie kurwa nie wiem, własnie się dowiedziałam też że wiekszość moich znajomych ma jakieś wąty do mnie i mojego faceta, a ja nawet nie wiem o co ! zamiast przyjśc i po ludzku powiedzieć o co chodzi to w oczy pięknie ładnie jedno, a za plecami drugie gadają :o

Gość nie rozumiem nic
straszne to jest, a ja nie potrafię tego zrozumieć, może dlatego że sama mam dobrze rozbudowaną świadomość i jak zaczynam się czepiać to najpierw się zastanawiam czy w ogóle mam do tego prawo. życie z ludźmi, o których piszecie to jakaś kompletna porażka :o

Gość gość
a jak to sie profesjonalnie nazywa????

to trzeba ich uczyc swoim przykladem , co wymaga nie lada cierpliwosci i opanowania,ale jest oplacalne , jesli pozostanie sie konsenwentnym, mozna tez of course ich olac raz a porzadnie na zawsze - masz wybor :) always :D