Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemocochodzi

mój chłopak ciągle się obraża.

Polecane posty

Gość niewiemocochodzi

no to wiec, studiuje zaocznie i wyjezdzam na weekend do innego miasta, no i czasem po zajeciach udaje sie ze znajomymi zwiedzac miasto czy do centrum handlowego, no tak zeby po prostu sie nie nudzic, i czasem sa jacys koledzy z roku. A mój chlopak jak sie zawsze o tym dowie ejst na mnie obrazony, chce zrywac , i potem nie interesuje sie co robie itp. a pozneij mowi ze to moja wina , i gada ze ja jezdze do szkoly zeby sie uczyc a nei chodzic ze znajomymi. a ja przeciez nic zlego nei robie, przeciez nie moja wina ze jakas koelzanka zaprosi kolege zeby poszedl z nami gdzies. a on zawsze wielce obrazony na mnei jest, i nie spotykamy sie przez jakis czas, a pozniej kaze sie przepraszac bo ja rzekomo zawiniłam... co o tym sadzicie ? bo ja juz siły na to wszystko nie mam.:(

Gość niewiemocochodzi
tzn wyjezdzam na weekend, ze w sobote jade potem wracam, i w neidziele znowu jade i znowu wracam do domu... nigdzie nei nocuje..

Gość Rozbawiona 5441451
no i dobrze, trzeba mieć własne życie a nie wisieć na facecie, a on co ? święty?

Gość pluto11111
Nie pasujecie do siebie ityle. Ja nie mam dziewczyny dlatego , wole byc sam.

Gość pluto11111
ogolnie albo zwiazki albo zabawy, albo najlepiej to wolny zostancie przyjaciolmi i najlepiej bedzie.

Gość niewiemocochodzi
pomoze ktos?

Gość niewiemocochodzi
ale w tym że ja nie imprezuję, bo on mi nie pozwala nigdzie chodzić. ze znajomymi z miasta już dawno kontakt zerwalam bo on zawsze się obrażał jak chciałam się z kimś spotkać , pogadać.... on się nawet obraża jak się pomaluję na uczelnie ..

Gość niewiemocochodzi
on nie chodzi na imprezy , i niby go to nie rajcuje.. jestesmy ze sobą już 3 lata i 5 miesiecy

Gość icojamamrobic
i nikt sie nei wypowie na ten temat ?