Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżenniferLopez

Do kobiet - czy wybaczyłybyście swojemu facetowi szukanie innych w necie?

Polecane posty

Gość dżenniferLopez

Jak w temacie. Czy jeśli odkryłybyście, ze facet zagląda na różne portale towarzyskie/erotyczne, ma tam profile i szuka innych, to od razu byście go pogoniły czy jednak wybaczyłybyście?

Gość sprawa oczywista
niech spier...

Gość Progesti27
Oczywiscie ze pogonily skoro facet szuka innej to ta obecna nie jest wystarczajaca wiec po co taki facet ?

Gość ch-ch-changes
Mój ex tak robił. Dziś jestem mu wdzięczna, bo podsunął mi doskonały pomysł, tylko że moja przygoda z netowymi znajomościami była krótka, bo poznałam kogoś:)

Gość Titiiiiiiii5156
Ja jak miałam faceta też sobie spoglądałam na profile innych, ale to nie znaczyło nie wiadomo co, bardziej szukałam znajomych, a chłopak to chłopak. Wybaczyłabym gdyby to byly normalne portale, jesli erotyczne to NIE.

Gość dżenniferLopez
Są to zarówno portale erotyczne, jak i normalne, tyle że na tych normalnych on sie też okresla jasno, że szuka kobiety, wiec wiadomo o co chodzi... :(

Gość ch-ch-changes
nie widzę wypowiedzi.

Gość :)))))))))
:))))))

Gość :)(IUYgtfrdesa
nie wybaczyłabym ;)

Gość dżenniferLopez
Cieszy mnie bardzo, że wszystkie jednogłosnie mówicie o pogonieniu faceta. Zamierzam tak zrobić, chociaż ciezko mi, bo trochę siędo niego przywiazałam. No ale przecież nie będę z kimś, dla kogo nie ejstem wystarczająco dobra, żeby być jedyną :(

Gość ja tak zrobilam_
to byl sygnal,ze szuka lepszego modelu to czemu mam stać na drodze do szczescia niech mu sie wiedzie,i bedzie szczesliwy. dziwne ,ze nie jest.

Gość Niektórzy tak robią bo tak maj
Niektórzy tak robią bo tak mają, mój eks tak robił non stop, ale tylko dlatego zeby sobie popatrzec na necie, bo na zywo jets tchórz. Teraz pryz nowej robi tosamo ytlko ona to akceptuje bo chce go miec za wszelką cene, wiec udaje ze tego nie widzi

Gość bjknm
jkl

Gość z czasem sie ośmeli i zacznie
oprócz zerkania robic co innego a tamta za wszelką cenę go nie zatrzyma,no chyba ze jest przy kasie to ceni w nim to

Gość gość
ja mam podobną sytuację z moim. nie chce mu wybaczyć, ale on zawsze znajduje wymówkę, przeprasza :( wydaje mi się, że jest już uzależniony od szukania kobiet w necie :(