Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaginiona...............

Mam prawie 30 lat 12 lat zostalam sprzedana caly czas to wraca..wspomnienia...

Polecane posty

Mam juz prawie 30 lat jak skonczylam szkole srednia 18 lat mialam bardzo chcialam wyjechac za granice zeby pracowac ,znajomy obiecal mi prace ,a okazalo sie ze sprzedal turkowi... straszne to bylo ... udalo mi sie stamtad wydostac dzieki pomocy jednej kobiety..teraz mam prawie 30 lat ale te wspomnienia dalej wracaja.. nie potrafie zaufac tym bardziej mezczyznom...do konca zycia beda te wspomnienia ten szok te sponieranie przemoc obcych ludzi,gwalty .....

Gość sensualll seductionnn
czasami jak czytam to nie wierze co to sie wyprawia

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyaleale
współczuję i zarazem spytam co z tym "znajomym"?

bo to trzeba najpierw sprawdzić ,a nie w ciemno. i nie ważne czy kolega czy chłopak.

Teraz siedzac piszac to placze wspominam a byl to znajomy mojej ciotki ,niby dobry.. tak mnie oszukal.. zeslal mnie do takiego piekla...

i ten czlowiek ktory mnie sprzedal nie odpowie za moja krzywde... Oczywiscie wszysko jest zgloszone na policji ,ale mija juz prawie 12 lat ,a on nie zostal ukarany ,jest na wolnosci... a ja sie mecze dalej z moim zyciem wspomnieniami ...

Nigdy nie wyslyajcie swoich corek za granice ze znajomymi nawet ..bo moge juz nie wrocic..mi sie udalo wrocic.. to jest pieklo gwalca bija ,wsypuja wam narkotyki... zmuszaja z niektorymi do sexu bez prezerwatywy.. Raczej nikt tego nie jest w stanie zrozumiec ,tylko te co padly ofiara ...

a mozesz ta sprawe lepiej opisac tak zeby resta miala wieksze pojecie o mechanizmach dzialania taki procederow?

Gość GretaBarboo
prowo durne, że szok a pelikany łykają.... :o

Naoglądało się dziecko filmów i teraz tutaj pisze swoje scenariusze, :)

Chyba wymierzylabym sprawiedliwosc na wlasna reke , i co ze poszlabym do pierdla i tak zycie do dupy z taka trauma , a gdyby ktos zrobil takie cos mojej corce to nie uzylabym slowa chyba

Gość fgfggghhhj
ja bym sama wymierzyla sprawiedliwosc, taka ciota z ciebie. wiesz gdzie koles mieszka, co za problem isc tam samej albo wynając kogos i go zalatwic?