Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak im przemówić do rozsądku?

małżeństwo mojego syna to totalna porażka...

Polecane posty

Mają 3 miesięczne dziecko. Dowiedziałam się od naszej kuzynki z którą rozmawiała moja synowa, że mają układ... że mogą wychodzić bez siebie. Ona z koleżankami na imprezy, on z kolegami. Zawsze jedna osoba musi zostać z dzieckiem... jestem załamana... kto słyszał żeby mężczyzna lulał dziecko a kobieta się włóczyła? Albo żeby ona go puszczała? Zdradzi go z jakąś lafiryndą i tyle! Zapytałam syna czy to prawda i że ma natychmiast to zmienić a on, że związek to nie więzienie a ja nie mam prawa się wtrącać... ona mnie nie słucha odkąd kiedyś zadzwoniłam do niej żeby przestali razem mieszkać przed slubem. Nie mam nic do powiedzenia jako matka! Syn mnie nie szanuje... rozwiodą się szybciej niż się pobrali

Gość sddsfdsfff
głupia, wścibska teściowa...

Gość sddsfdsfff
bardzo fajne małżeństwo :)

Gość krwawa maria
0/10

jestes staroswiecka i tyle przeciez nie beda ciagle siedziec w domu maja dobry uklad. i syn powiedzial prawde,nie wtracaj sie to ich zycie

to małżeństwo czy jakaś samowolka???

ciekawe czemu w moich stsaroświeckich realiach małżeństwa się nie rozpadały

teraz nie ma jak kiedys,ze malzenstwo siedzi w domu i dzieci bawi. oni chca sie zabawic. a dziecko to nie przeszkoda. jezeli jeden wychodzi drugi jest w domu i jest ok. daj luzu

dobra dobra, nie zrzucaj winy teraz na te "lata" ciesz sie , ze syn jest szczesliwy , a nie wymyslasz jakies bzdury

Gość asddddddddddd
głupia stara baba

Gość asddddddddddd
:P

Gość po raz pierwszy
Myślę, że to marne prowo gimbusa.

Gość miimiiii
tez myslę, że to prowo. Sama za chwilę będę teściową :D i nie wyobrażam sobie, żeby dzieci moje miały być ze sobą 24/24! Każdy potrzebuje trochę powietrza, ludzie! Ja wprawdzie męża juz nie mam i to paradoksalnie właśnie z takiego powodu głównie, że on powietrza potrzebował strrrasznie dużo a mi wystarczył raz w tygodniu fitness i jeden wieczór z koleżankami na kawie czy małym piwie. On potrzebował też wyjść i też z koleżanką :P. Mój brat jest ze swoja żoną 11 lat i nie było tygodnia, żeby któreś z nich nie miało wieczoru tylko dla siebie. To kwestia dojrzałości i zaufania.