Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvfgbhnm,.

Stuknięta koleżanka !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość cvfgbhnm,.

Moja koleżanka- ma około 3000 zdjęć na fb. Ma syna w wieku 5 lat i teraz jest w ciąży. Każe temu małemu calować brzuch, robi zdjęcia i wrzuca na fb i podpisuje że maciuś przytula i całuje siostrzyczkę, wrzuca wszuystkie zdjęcia z usg, opisy typu "maciuś ma już 5 ząbków", "maciuś zrobił siusiu do nocniczka" i wszystko dokumentuje zdjęciami...... Czy takie zachowanie jest normalne? Ja też mam dziecko i nie wrzucam żadnych kompromitujących zdjęć na fb...

Gość Hałka
hehehe faktycznie masz stuknieta znajoma!!!

Gość hipirella
tylko idioci s a na portalach spolecznosciowych a tylko mega idioci wrzucaja tam zdjecia swych dzieci - jest cyber przemoc , swiat to niebezpieczne dno-dlatego mnie nie ma na zadnym portalu

Gość magamamma
ja mam dwójkę dzieci i nigdy tak nie robiłam , nie wiem co siedzi w głowach tym kobietom, bo też mam takie zanjome na fb

Gość jak cię tak razi, to ją
zablokuj albo usuń ze znajomych. Rozpierdalają mnie takie tematy po prostu. Tak, twoja koleżanka jest pieprznieta i to ostro, ale ty nie mniej, skoro podniecasz się tym na tyle, by zakładać o tym tematy 🖐️

Gość cvfgbhnm,.
Ale co trzeba mieć w głowie żeby pokazać na fb zdjęcie jak dzieciak robi kupę :/

Gość Hałka
Cos czuje,ze to jest jakas niespelniona modelk i teraz chwali sie zdjeciami swoich dzieci...

Gość hipirella
swiat jest taki niebezpieczny- trzeba byc idiota zeby na jkims portalu wrzucac zdjecia swoje swego domu samochodu dobytki no i dzieci- ja nie rozumiem jak mozna rejestrowac sie na tych portalach mnie tam nie ma i zyje

Gość krystyna nie z gazowni
z portali trzeba umiec inteligentnie korzystac jak poblokujesz galerie i tylko znajomi moga widziec fotki, to co w tym zlego? jak ktos ma profil otwarty dla wszystkich to niech sie potem nie dziwi, ze ma glupie komentarze, ze fotki ktos moze ukrasc, etc

Gość jhkhjkljl
a ja mam taką koleżankę która wyjechała do anglii z mężem, dorobili się czegoś i teraz codziennie wszyscy znajomi poznają jej relacje z życia, ubiera się jak victoria beckham, co chwile robi sesje zdjęciowe, jest gdzieś na wakacjach i robi sobie zdjęcia stop z pomalowanymi paznokciami albo zdjęcia kolorowych drinków badz tego co je w restauacji. Wymieniłąm tak tylko z grubsza, wszystko oczywiscie wrzuca na fejsa i opatrza odpowiednim komentarzem