Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryttuyyytiuyyi

Czy kobieta zanim wyjdzie za mąż powinna skosztować zbliżen

Polecane posty

Gość ryttuyyytiuyyi

z innym facetem, żeby mieć porównanie i nie myślec potem o zdradzie? Czy powinna się "wyszaleć" przed ślubem?

Gość _ktosia_
Powinna,póżniej się żałuje:classic_cool:

powinna, zdecydowanie, potem po latach zastanawia się jakby to było z innym, a ciekawość pierwszy stopień do piekła :)

Gość ryttuyyytiuyyi
a jeżeli nie sprobuje z innym przed slubem a jest piekna kobieta to zawsze musi prowadzic do zdrady w pozniejszym czasie?

Gość jesli nie skosztuje
to potem żałuje i zastanawia sie jaki jest inny

ale nie dawaj mu od przodu, tylko od tylu ja nigdy nie wziąłbym za zone dziewczyny co nie bylaby cnotliwa mysle, ze kazdy facet co sie ozenil z dziewczyną waloną w panienstwie od przodu to pedal

Gość probuj probuj
Sie przekonasz

Gość katefateplina
do webster: a dlaczego?

Gość katefateplina
do jasne ze brnąć: czyli nie wzialbys tez dziewczyny ktora nie jest piekna, nie jest madra i bogata, nie jest calkowicie posluszna i tak dalej? bardzo mnie bawi, ze facetom sie wydaje, ze robia takim kobietom łaskę i moga im dyktowac ilu moga miec :D

Gość errerrt
do jasne ze brnąć: a ja nie wzielabym kolesia, ktory mysli tylko o sobie i o podwyzszeniu swojego ego i chce traktowac cnotliwa kobiete jako trofeum, bo mysli, że jest jedynym facetem na ziemi :D spojrz prawdzie prosto w oczy, jestes kolesiem jakich wielu, wiec komu zrobisz łachę takimi wymaganiami?

Gość zapada
ale głupoty pieprzycie ze dziewczyna ktora nie uprawiała seksu przed mezem bedzie załowac...mój maz był moim pierwszym,jestesmy razem 12 lat i nie załuje i wcale nie jestem ciekawa jak to jest z innym...moj maz tak samo nie jest ciekawy jak to jest z inną bo tez ja byłam jego pierwsza

chce traktowac cnotliwa kobiete jako trofeum x nigdy zadnej kobiety nie potraktowalem jako trofeum na kazdym kroku podkreslam ze je kocham i szanuje nie bardzo rozumiem twoje zarzuty poradzilem tylko zeby zachowala cnote dla meza i uwazam ze to jest dobra wskazowka

Gość 123 132 123
jasne, że brnąć- a Ty zachowałeś cnotę dla żony?

Gość errerrt
ale gdyby Twoj mąż miał przed slubem inne, a Ty nie...to może byłabys ciekawa?

Gość errerrt
do jasne ze brnąć: To jest żałosne co piszesz, że oceniasz wartosc kobiety pod wzgledem dziewictwa, bo kazdy człowiek ma prawo kochac i byc kochanym, a ty nie mozesz zniesc mysli, ze mogla kochac kogos innego przed toba i traktujesz cialo przedmiotowo, jak gdyby byla brudna, bo juz ktos ja mial , do kogos cos czula. Nigdy bym nie zwiazala sie z kolesiem co mysli w ten sposob jak ty, bo to byloby piekło. jestes spalony na starcie dla mnie

Gość na zone tylko dziewice
i to najlepiej 34 latenia, bo sam mam 36 :classic_cool:

Gość nie powinnna
sam jestem 39 latenim prawiczkiem i czekam z prawictwem do slubu, bo uwazam, ze powinienem miec tylko jedna prawdziwa milosc i jej sie oddac

Gość moje dziecko po komuni
oczywiście że powinna, mój mąż jest moim pierwszym partnerem i coraz częściej myślę co by było gdyby....

Gość laferty
powinnas to skorzystac z toalety, to indywidualna sprawa, zalezy jak Ci sie zycie ulozy i ilu spotkasz takich z ktorymi zdecydujesz sie na seks.Nie bedziesz chyba przed slubem na sile sie ruchac? Chociaz nie wiem bo nie wiem jakim jestes ludziem. Ale jak juz masz narzeczonego z ktorym planujecie slub to dla samego tylko faktu sprobowania nie warto sie puszczac bo na Ciebie nakabluje:-D