Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nick..Tymczasowy..

Gdzie mogę kupić w Polsce koszulkę meską o tym wzorze -fotka

Polecane posty

Gość Nick..Tymczasowy..

Oto ona ;http://pl.ioffer.com/i/2013-szyi-armani-ea7-mężczyzna-polo-trójnika-przypadkowe-koszula-t920-538787316 x Jeśli link prawidłowo się nie wyświetli ,to wchodzimy ręcznie u góry wybierając; Ubrania i akcesoria--Men's Clothing > Koszule > T-Shirts, Tank Tops > i szósty rząd od góry model>2013 szyi armani EA7 mężczyzna polo trójnika przypadkowe koszula t920 . x lub zrzut ; x http://www.voila.pl/185/q5p2t/?1 Ps ,jak mi moderator znowu usunie temat ,to zarządzam 100 tyś odszkodowania .

Gość tak sobie tlumacz
nie mam pojecia , ale podbijam ci temat

Gość obowiązuje nast tryb
Po pierwsze trzykrotne odwołanie się za okno z piętra co najmniej piątego w budynku bez windy Jeżeli powyższe skutku pozytywnie dodatniego nie odniosło wysyłamy list z płaczliwą skargą do baracka obamy, należy nakleić znaczki skarbowe za 120 zł po trzecie i to jest otatecznie ostateczna instancja umieszczamy zdjęcie tzytzy na tymże forumie

Gość Tymczasowy... nick.
Dzięki za podniesienie ,ale tak przy okazji ,co podoba Ci się ta koszulka .

Gość Tymczasowy... nick.
Nikt ,nic nie wie ,to idę ..,nara

Gość oleeeee
r

Gość Pusty narodzie Polski
groupon.pl

Gość Tymczasowy... nick.
:)🖐️

Gość Tymczasowy... nick.
Ojej ,a jednak ,to nie ona ,poszukiwana ma rozpięcie na guzik, ta tylko zwykłe rozcięcie dekoltu . Nie zmienia to jednak sprawy, że kupno odpada ,gdyż cena byłaby podobna .

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
to wyżej na allegro to nie jest oryginał. kosztuje 400 batów i z armanim ma tyle wspólnego co szyld i katalog. z australijskiej strony możesz sobei zamówic tam armani prowadzi sprzedażon line ale nie pamiętam jakie tam mają koncowki adresow chyba au wiec bedzie cos z armani.au

Gość Tymczasowy... nick.
Z Australii nie będę zamawiał ,jeśli juz miałbym ściągać z zagranicy, to od chińczyków podróbę za 66 zł plus pewnie drugie tyle za koszt przesyłki .Oni jak widać w pierwszym poście oferują jeszcze inne kolory .Jednak dam sobie teraz spokój ,nie wiem jak innym ,ale mi ta koszulka naprawdę sie podoba ,tyle że cena już mniej .Sa jakieś granice .

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
no to po cholere pytasz gdzie mzona taka kupic skoro chcesz kupic podobna w sensie podrobe. jedz do lodzi niech ci jakas szwaczka uszyje. poza tym pelno w sklepach podkoszulkow w kolorze czarnym rozpinanych.musisz miec ze znaczkiem ? nigdy nei zrozumiem zjawiska ze ktos nie moze kupci czarnej koszulki tylko musi kupic taka sama czarna tylko z podrabianym znaczkiem za 10 razy tyle. gdzies ostatnio widzialem takie podkoszulki za 38zl lee coopera zaszyjesz sobei jeden znaczek i naszyjesz drugi :D

Gość Tymczasowy... nick
Ale pierdolisz :D .Zanim nie zobaczyłem ceny i nie zorientowałem się, że będzie mnie kosztować więcej niż zakładałem ,nie ma sensu jechać gdzie kolwiek i bawić się w indywidualne zlecenia .Wpierw trzeba wiedzieć czy nie warto dołożyć parę złotych ,ale mieć oryginał .Później można dopiero kombinować inne warianty .Tyle że mi nawet nie chodzi o znaczek ,nie jestem żadnym snobem ,wzór w sensie kroju mi sie podoba .Pewnie że teraz będę szukał koszulki w tym stylu .