Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sraczuszka

Jaka była wasza najśmieszniejsza wpadka związana z kibelkiem? :D

Polecane posty

Gość sraczuszka

Będąc dzieciakiem byłam u siostry na wakacjach. Poszłam do kibelka, zrobiłam kupę i chcę spłukać, a tu nic.. popsuło się. Żadnej miski. Zero możliwości. Wyjęłam więc gówienko z kibla i włożyłam do umywalki, przepchałam palcem przez otwór i umyłam ręce. Wali siostra do drzwi.. szybko wyszłam. Smród był, że ho ho ! Poszła prać, a ja bawić się z moją przyjaciółką od niej ze wsi. Potem przyszłyśmy, usiadłyśmy na burcie drogi od sąsiadów -naprzeciwko drzwi wejściowych. Były otwarte bo było ciepło. Szwagier wyszedł na podwórko, bo jego koledzy przyszli. Ci w których zawsze się bujałam*. Siostra drze się i leci. 'K**wa mać, co Ty gówno żeś do zlewu wepchała!!!??? " ... prała i prała. Szambo było pełne i woda się cofała w zlewie przy ostatniej już pralce. Wycofała całe gówno. Koleżanka leciała do domu z krzykiem wymiotując po drodze hahaha!!! Nie zapomnę tego nigdy.. od dziś szwagier i jego koledzy patrzą na mnie krzywo i mówią; cześć gówienko, mimo mojego wieku.

Gość s89
Jesteś obrzydliwa i mocno skrzywiona skoro cię to śmieszy :O

Gość pudelostul
Kochamy się kiedyś z moim facetem a że jesteśmy otwarci na eksperymenty no to akcja była przednia. W sexshopie dostaliśmy kiedyś do dużych zakupów gratis taki mały wibrator od durexa, no i w nocy się zabawiamy, mój luby wkłada mi ten wibrator w odbyt i widzi że mnie to kręci, wkłada go głębiej po czym po chwili on mi wpadł do d**y. CAŁY. I czuje że on koorwa wibruje mi w tej dupie, d**a mnie boli jak cholera, zaczęłam okładać mojego faceta pięściami, zaczęłam się drzeć ze jest kretynem, debilem, ze co on narobił. Po chwili zaczęłam płakać bo już w głowie miałam wizje jak wzywamy pogotowie do wibrujacego wibratora w dupie. Mój luby mi mówi zebym parła tak jak na kupe, po chwili starań udało się, wylazł. Dałam mojemu jeszcze ze 2 razy w pysk i obrażona poszłam spać a on się śmiał. Może z 4 minuty miałam ten wibrator w tyłku, nie było to aż tak bolesne jak żenujace, już myślałam że bede musiała dzwonić po pogotowie.

Gość Pacia horanowa
Halo ?!!! Pogotowie ?!?!?! Mam wibrator w d***e !! nie mogę wyjąć . Tak Wibruuuuujjjjje że aż miałam 3 orgazmy . nie bd przeć. szybko bo mi tyłek się trzęsie .

Gość Pacia horanowa
Ch*j dupa d***e p*****l sie f**k you

Gość gość
czemu zzynasz woisy z toaletowych wpadek?