Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgege

Matura z polskiego na 100 %

Polecane posty

Gość dgege

Drodzy Maturzyści, nie obawiajcie się matury z języka polskiego. Trafiłam do bardzo surowej komisji i miałam 100%, więc naprawdę można to osiągnąć :)

Gość cool story, bro
i co , że niby mam ci pogartulowac, chwalipięto?

Gość każdy dostanie tyle ile zasłuż
każdy dostanie tyle, ile zasłużył, jak ktoś się dobrze uczył i jest typowym humanistą, to nie ma żadnych stresów i pewnie nawet 100% można osiągnąć.

Gość nikoletka477
a ja pamietam, ze na swojej prezentacji tak sie zestresowalam, ze prawie nic nie powiedzialam, nie odpowiedzialam konkretnie na zadne pytanie, a dostalam 70% :D kolezanki z lepszych liceow byly wykute na blache, a i tak wiekszosc z nich dostawala po 50-60%, a malo kto z tego liceum mial wiecej niz 90% :D u nas prawie kazdy mial 70% i wiecej mimo ze nic nie umielismy :D

Gość tytruytu
z ustnej trzeba byc glabem, zeby dostac mniej.wystarczy przeczytac lektury, ktore podalo sie w bibliografii i miec iq wieksze niz rozmiar buta. lepiej pochwal sie jak ci poszla matma? :D

Gość dgege
Matma? też bardzo dobrze. I angielski też :) Założylam ten topik dla tych, co tak bardzo się teraz stresują. Niech poczytają nasze wypowiedzi.

Gość nikoletka477
.

Gość loshka
ja mam w piatek mature ustna z polskiego. nic sie nei uczylam nie czytalam lektur kolezanka napisala mi prace... hmmm jakie pytania zadaja?