Kobranocka88 0 Napisano Maj 15, 2013 Proszę mnie nie osądzac tylko szczerze napisac co na ten temat myślicie. Ostatnio kochałam się z partnerem 26.04.2013 - biorę tabletki antykoncepcyjne, jednak ostatnio wyjeżdżaliśmy więc nie zrobiłam 7 dniowej przerwy (a krwawienie z odstawienia i tak wystąpiło). Dodam, że miewałam już plamienia przy tabletkach dlatego będę je teraz zmieniac. Plamienia nastąpiły 2.05, następnie 6.05 ogromny ból piersi. Byłam u ginekologa 9.05 - wykluczył ciążę. Jednak naczytałam się, że mógł jej jeszcze nie wykryc -choc zrobił mi usg i było ono prawidłowe tak jak przy antykoncepcji hormonalnej. Do dziś 15.05 zrobiła już 5! testów ciążowych - wszystkie negatywne ale dalej się boję;( Bolą mnie piersi, brzuch do końca opakowania zostało mi 5 tabletek. Czy mogę byc w ciąży? Testy i ginekolog mógł jej nie wykryc? Skąd te bóle? Bardzo się boję. Tabletki stosuje 2 lata. Nie chcę miec dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiki787 Napisano Maj 15, 2013 byłaś u lekarza a szukasz porady na portalu gdzie często przebywają nastolatki. Gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobranocka88 0 Napisano Maj 15, 2013 U lekarza byłam 12 dni po stosunku usg mogło nic nie wykryc choc endometrium było cienkie takie jakie powinno byc ale i tak się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiki787 Napisano Maj 15, 2013 Kobranocka błagam Cię, albo Twój rozum! Byłaś u gina nie wykrył, testy też nic nie wykryły, a wiesz że niektóre kobiety tutaj lubią straszyć nie wiadomo po co. brałaś tabletki to normalne że mogło cos z hormonami pobuzować, nasz organizm nie jest zbudowany z betonu tylko zachodzi szereg reakcji, zauważ że tera było gorąco to też mogło mieć wpływ. ja jestem w ciąży niestety, test to potwierdził 2 tyg po zapłodnieniu ew. zamiast w ciagu 5minut pokazało mi w ciągu 1,5 minuty 2 krechy, a odchudzałam się jak diabli itd, , więc jak już któraś z nas ma chować to ja. GŁOWA DO GÓRY I SIĘ USPOKÓJ! !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobranocka88 0 Napisano Maj 15, 2013 A brałaś tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobranocka88 0 Napisano Maj 15, 2013 A brałaś tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiki787 Napisano Maj 15, 2013 nie bo nie mogę, niestety, zaufałam partnerowai to i mam zmartwienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach