Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MYSLE O NAJGORSZYM

SKĄD WZIĄĆ PIENIĄDZE NA PIĘKNE ZĘBY?????????

Polecane posty

Gość MYSLE O NAJGORSZYM

moja jedynka jest martwa, tak więc wygląda tragicznie, do tego naprawa kilku zębów, wybielenia. Skąd nazbierać fortunę, żeby mieć ładny uśmiech? Moje życie wygląda okrpnie, nie rozmawiam z ludzmi, nigdzie nie mam ochoty wyjść, nawet do sklepu, bo płakać mi się chce jak muszę otworzyć usta:( Dbam o zęby od zawsze, ale taki ich marny los, są słabe i podatne na wszystko;(

Gość drftytredswax
jesli to prawda to pożycz od banku :), jesli to blef to to sie na tobie zemści

Gość MYSLE O NAJGORSZYM
Nie, to nie blef! Mam takie zęby, że po prostu ryczę co dzień, dbam i dbam, aż nadto i nic... Nawet nie wybielę, bo każdy ząb ma ubytek. Moja siostra bliźniaczka ma super zęby, piękne, mocne. Chodź od zawsze dbamy o nie tak samo. Płacze i płacze z tego wszystkiego;(

Gość awiectotaq
gdy już wszystkie wypadnął to przekuj sobie język

Gość sdddddffd
na stare lata zrobisz sobie stalą protezę na kilku implantach

Gość DobraRada4
Najlepiej to byłoby zarobić- ale niestety- czasami się nie da ;) Ja ostatnio też właśnie potrzebowałam pożyczki - dość długo się zastanawiałam nad nią- bo to procenty itp- zazwyczaj boję się takich zobowiązań. Gdzieś na internecie widziałam reklamę bodajże : przebojowa pożyczka- czy jakoś tak- dokładnie nie pamiętam- mogę się mylić. www.skok.wolomin.pl tutaj chyba to znajdziesz- wzięłam tam dość niską kwotę- i takiego zaskoczenia się nie spodziewałam...tak niskie oprocentowanie...aż się wierzyć nie chce :P Zobacz czy odpowiada Ci, ale ja polecam :) Pozdrawiam!

Gość gość
Odkladaj i idź do super dentysty, żeby nie było poprawek. Mi dentysci spieprzyli sprawę i teraz nareszcie się wyleczylam po latach, ale czeka mnie ortodoncja i kosmetyka, kilka ladnuych tysięcy jak nic. Cale oszczędności.

Gość gość
no własnie , to genetyka.Jedni maja zdrowe jasne , drudzy zdrowe żółte inni zdrowe szare.Kolor dla każdego inny . Wybielanie baardzo szkodzi ,nie zdajecie sobie sprawy nawet jak bardzo..najlepiej uzywać dobrych past żadnych wybielających

Gość gość
implanty to najdroższa metoda jaka polecasz:):)

Gość gość

Gość gość

Gość karoolinanylec
Zacznij je myć. Jakoś poradziłam sobie z problemem w 100% bez zabiegów. Jedyne co robiłam to systematycznie je myłam ajoną. Żadnego wybielania, zbędnych zabiegów. Zacznijcie się zastanawiać nad fluorem - to właśnie on odpowiada za niszczenie naszych zębów - oczywiście jak dla mnie.

Gość gość
mój będzie na dniach robił implanty za całą górę da ok14 tys