Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanudzona na śmierć

Co sądzicie o niesamowitych przygodach elli z USA?

Polecane posty

Gość zanudzona na śmierć

Szczerze :D

Gość szczerze to nieee
nieładnie tak! niech sobie kręci to filmiki ale bez komenarza do nich. To nieładnie.

Gość pewwwwwnaosoba
Bardzo fajne ma filmiki. Mnie sie podobaja. A co sadzicie nt tego jak daleko powinna siegac tzw. nie wiem integracja ulicy. Czy powinna ona - moze tak - czy moze ona wykraczac poza PLAN ZABUDOWY PRZESTRZENNEJ? Jakim prawem? I tyle :( Ja bym poszla z tym do telewizji. JAKIM PRAWEM ULICA SIE JEDNOCZY PO CICHU w mysl jakichs KONTROWERSYJNYCH i MIEDZYNARODOWYCH pogladow, a nie ma ustabilizowanej porzadnie sytuacji odnosnie tego, czy w ogole moze istniec. Prosze panstwa ja tu mam na mysli sytuacje ze ja w Polsce to 2 w Polsce powieszone urzedy bo ulica do wyburzenia. Dlatego dostalam nazwisko tu osob, do ktorych zostalam oddana. I dlatego nie zostalam odebrana. Z powodu powieszen w waznych urzedach. Tutaj nikomu nic sie nie stalo. Zostaje jeszcze moja matka, nie zyjaca, jej miejsce pracy oraz szpital gdzie sie urodzilam. Tak sie zaczelo. A dalej? Co moglo byc dalej? Bo co ci ludzie mieli zrobic? No coz... chodzil DUCH W CIELE ludzkim, ze po prostu mnie...oddac i tyle to wszystko bylo warte. Nikt nie uwierzyl. No to w co ci ludzie wierzyc zamierzaja? We mnie. Nie - mnie zniszczyli zycie. Chodzil duch i prosil - z piekla sie dowiecie. A oni czego sie spodziewaja? i tyle :( Bo mogli bo taka sytuacja sie wydarzyla to mogli. No wiecie co... tyle :( Jestem oburzona i cala ulica proces w sadzie - do wyjasnienia - czy mieli prawo. A jesli mieli takie prawo - do wyburzenia byli!!!! - to ja opuszczam panstwo polskie. Prosze mi udzielic azylu bo ja sie z tym nie zgadzam. A poza tym mozna mi go odmowic, ale ja chce sie znalexc w panstwie, ktore taki proceder potepi OFICJALNIE w oficjalnych dokumentach. A jesli nie to dla mnie jest skandal , ze za plecami sie takie rzeczy wyczynia. PO CO? :(

Gość pewnaaaaosoba.
Zajrzalam tutaj, ale coz... autorka tego filmiku sie tu marnuje. Albo reklamuje i tyle. Moze jej ktos cos zaproponuje w Polsce? A ja zajrzalam tu bo zaczelam sie zastanawiac na co ja mialam oszczedzac. Przy braku podstawowych artykulow w sklepach w Polsce. Na KONIE. Na koniec swoj chyba ale mam takie a nie inne wartosci. Na psa i kota. Jak juz to 2 psy albo 2 koty. No to koty mialam 2 zaliczone, a psy dwa uratowalam bo tak tu traktowano zwierzeta , ze naprawde domyslic sie ze mam na to oszczedzac. Ciuchy... tez nie bylo. Pozniej byly. No to sie uczylam. Na korki jedynie, ze szkoly nie warte niczego. No ale to bym zaprzeczyla sobie, ze rodzice dostali prace po szkole. No wszystko by padlo bo jak to myslec i tyle. Przeciez szkola taka siaka, ale w komunie praca byla po DARMOWEJ SZKOLE. Ja tak lecialam - dlatego studia za darmo. Bo z czego? Ze w komunie byly cos warte. A kosciol sie dowiem. Wiara i ateizm? Hmmm...ten ateizm? Tyle :(

Gość wawcia powraca55551
Shock wave jakim ty jestes skonczonym debilem to az mi ciebie jest szkoda

Gość wawcia powraca55551
Poza tym najlepiej czuje sie w swoim domu .. Wiec pewnie zaczeloby mi sie tam szybko nudzić . x w usa by ci sie nudzilo no nie co za kolejny pusty tłuk ahahahahha lepiej siedziec u siebie w rzeszowie czy innej P I Z DZ IE

Gość pewnaaaaosoba.
Ciekawe czy mi to drukna. Bo pisze krotko - 15 lat temu mieli mi przyslac oferte pracy jakas do usa MORALNA - jaka? do restauracji nawet. Taka mialam prace magisterka. -czysto pasowalo jedzenie. A czemu nie wyjechalam? Z powodu satanizmu w Polsce. Bo czemu Polska jest taka naiwna. Bo to jest jeden SATANIZM. Ja mialam takie poglady NAUKOWE i ja nie umialam z nimi nic zrobic w zyciu z powodu studiow przyrodniczych SATANISTYCZNYCH. Jak ja teraz patrze na to to SATANIZM JEDEN BYL. I ksiadz mi oczy wypalil zebym niczego nie osiagnela. A to byly poglady na manipulacje genetyczne i na panstwo polskie. No wypalil mi kleryk sie dowiem - nie ksiadz oczy bo co ja mam za poglady. No wiecie co... czysto mi praca przy jedzeniu zostawala. Ale wy byliscie dla mnie. Na szczescie postawilam na filologie, ale wiecie co. Ode mnie nie ma za to niczego bo nic tylko satanizm gora i do dzis. Sobie zjedzcie Dzienniczek - tyle wam po mnie zostalo. A ja? Kalendarz mi ograno. Ale ja mialam poglady naukowe na obronie pracy magisterskiej. To sa poglady naukowe co ja mialam i co teraz? I za to sie przy jedzeniu w restauracji - pomoc w jedzeniu nalezala. Ja sie obrazilam na wszystko i koniec. Bo ja jestem truta cale zycie, na uczelni nie umialam sie nauczyc gotowac. Nie mialam z czego. A powinnam bo taka bylam ze powinnam. Czemu ja w jezyk poszlam? Biblioteczka to nic nie znaczy. Koniec. Ode mnie nie ma nic. No taki poglad - tylko roslinki. Nie ma i koniec :(

Gość pewnaaaaosoba.
No dobra czysto jedzenie moze zostalo mi niekoniecznie z sieci i mialam poglad naukowy - no to jest skomplikowane. Ale widzialam Kogos i to mowilam. No to mialam poglad naukowy i na panstwo polskie i jeszcze praca sama.3 pytania. Tak wyglada obrona i co teraz? I koniec. Takie byly realia i za poglad naukowy czysto praca w restauracji - pomoc w garach. Tyle mialam wartego magistra z passem USA - takie mialam poglady. PRZY ZDROWYM JEDZENIU bo uznalam za dopuszczalne manipulacje roslinne, a zwierzece za nieprzewidywalne. Te tez, ale to twoja sprawa, a zwierzeta juz sie nie odwazylam miec pogladu naukowego na manipulacje w swiecie zwierzat - bo po co? i tyle :(

Gość pewnaaaaosoba.
Uznalam ze najpierw jem rosline a pozniej zwierze. Takie cos to jest. Woda do picia , roslina, zwierze. I za to taki koniec. Na szczescie poszlam sobie z satanizmu i cos tam znalazlam ale mnie wykonczyli satanisci - bo kto - satanisci. Jedzenie i to zdrowe to jest FILOZOFIA , a NS w tym to jest dla mnie to jest SATANIZM bo to Cialo i Krew no coz... Boga, ale roslina nie byl. Tyle :(

Gość pewnaaaaosoba.
I z tego co ja przezylam w zyciu to jeszcze jest zle myslenie na bioli ale ja nie dalam rady z NS tyle wymyslilam. I nie tylko.Jeszcze byly zwierzeta - nizej. A rosliny?ityle. I ja se to policzylam za poglad naukowy te manipulacje roslinne i brak pracy za to.Po prostu nikt sie nie zainteresowal. Nie jadlam z kalendarza. A nie jest to satanizm w takim mysleniu? i tyle :(

Gość pewnaaaaosoba.
Ja jeszcze chcialam napisac, ze poglad filozoficzny to mam z doktoratu, ale z zajec ekologicznych tez by byl, ale rok byl ograny i mnie zniszczyli. Czy istnieja armie roslin? Bo jak ja poszlam na biologie. Tak . I poglad filozoficzny moj , ze istnieja armie roslinne i tyle. Zwierzece nie interesuje sie i sie dowiem doktorat to 2 poglady naukowe prosze bardzo 1. modyfikacje genetyczne tylko u roslin - reszta strach pomyslec. 2. istnieja armie roslinne - to moj doktorat. Bo w zasadzie to powinny byc poglady filozoficzne na uniwersytecie. No to zaczelam te armie na magistrze. Nic wiecej nie ma sensu bo z takiej jestem ulicy. Np. modyfikacje genetyczne roslin (ich wzrost tam wskutek nich) a istnienie armii roslin. Czy tworzenie armii roslin. Czy to ma sens itp.Takie cos. I 1 ksiazka do tego i to jest poglad naukowy ze jest armia z roslin. To jest poglad naukowy - kontynowalam go na doktoracie - tak moje studia maja sens z adresem a tak to w ogole. Nawet na ogranej uczelni i chyba tak moze istniec ta szkola, ze wszystko armia. Tyle. I to jest prawda. Nie ma to sensu? Jakis ma. Co prawda nie o to mi chodzilo no ale tak wyszlo. Swiat jako jedna wielka armia. I tyle. Bo po co ja tam polazlam. Takie cos odkryc i tyle. Rosliny sa niebezpieczne, zwierzeta tez. Bronia sie - zolnierze i tyle. I tak wszystko moze isc dalej, ale po co w sumie. Poglady osoby bez oszczednosci - przykro mi :(

Gość pewnaaaaosoba.
Po to chyba wiecie powstala ekologia zeby ogrywac armie amerykanska. Wszedzie sa NIEBEZPIECZNE rosliny i zwierzeta - jest to glowny poglad ekologiczny PO CICHU chyba i tak ta nauka ma sens. Zolniez powinien sie troszczyc o ziemie i byc ekologiem. Przynajmniej tyle i tak powinien sie zbierac i isc na wojne. A co sie stalo? Tyle :(

Gość pewnaaaaosoba.
Ja sie tym nie zajmowalam jeszcze chce napisac - prosze sobie to poczytac. Natomiast satanizm jest to religia. Ekologia to nauka o charakterze filozoficznym. Nie mialo to sensu tak myslec. Poza tym ja bylam bardzo ukierunkowana i nie do konca ekologiczna bo ...nie interesowalam sie wladza na przyklad. Armia to wladza. A ekologiem jestem hmmmm... troche tylko. Nie do konca sie zgadzam z takim traktowaniem PLANETY i tyle. Tyle. Reszta bezahlen bo bym musiala pomyslec i tyle. Kiedy to bylo :(

Gość pewnaaaaosoba.
Uwazam, ze moze nawet byl poglad, ze kazdy naukowiec mial byc ekologiem i w Polsce tak mogly byc uczelnie. I mieli to rozwijac to poszli w tlumaczenia i wszystko upadlo. Stad byl sukces pewnej grupy osob, ktora miala poglady naukowe, ale nie na temat dopasowania sie ekologia. Oddzielne. Ja rowniez. A ekologiem moglam byc tez bo to skomplikowany temat. Ale POLSKIM EKOLOGIEM. W takiej dziedzinie tej nauki zwiazanej z PANSTWEM i tak sobie poszlam z jedzenia i picia w ekologie z panstwa. No i nie mialam szans. Bo nie i tyle. A to sa poglady znowu naukowe z ktorymi sie nie zgadzano i z powodu skomplikowanej sytuacji zyciowej studiow swoich nie dokonczylam i nie zamierzam. Glowny powod brak poparcia dla moich tez naukowych. Tyle. Glosilam tezy, nie uzyskaly akceptacji i poszlam. Koniec. Chyba dobrze to napisalam, nie? :(

Gość pewnaaaaosoba.
No i pasuje ze przegralam z satanizmem, to mi pasuje i tyle. Np. ksiadz mi oczy wypalil i to sie liczylo, ze mialam u niego zla opinie , a nie moje TEZY naukowe - praca nie obroniona to nie poglad naukowy. I pasuje bo w Polsce nie ma pogladow naukowych to po co mialam na magistrze i nawet pracy w kuchni z takiego pogladu. Totez sobie poszlam. I po co? To mialam isc panstwem. Nie umialam. A czemu?No stawiam na wypalone oczy bo 100 razy bym poszla. Bo jaki ja mam stosunek do swojej pracy? Taki!!!! od razu mnie nie ma. Co innego. Psy bym poszla hodowac albo znaczki zbierac. Nie umialam odejsc. Z powodu braku zainteresowania i kradziezy i tyle. Roznych. Ale to dawno i nieprawda i tyle :(

Gość pewnaaaaosoba.
No i pasuje ze przegralam z satanizmem, to mi pasuje i tyle. Np. ksiadz mi oczy wypalil i to sie liczylo, ze mialam u niego zla opinie , a nie moje TEZY naukowe - praca nie obroniona to nie poglad naukowy. I pasuje bo w Polsce nie ma pogladow naukowych to po co mialam na magistrze i nawet pracy w kuchni z takiego pogladu. Totez sobie poszlam. I po co? To mialam isc panstwem. Nie umialam. A czemu?No stawiam na wypalone oczy bo 100 razy bym poszla. Bo jaki ja mam stosunek do swojej pracy? Taki!!!! od razu mnie nie ma. Co innego. Psy bym poszla hodowac albo znaczki zbierac. Nie umialam odejsc. Z powodu braku zainteresowania i kradziezy i tyle. Roznych. Ale to dawno i nieprawda i tyle :(

Gość pewnaaaaosoba.
Do pogladow naukowych trzeba wiedziec kto jest twoim ojcem i matka chyba. I nie mieli w sumie racji. Praca przy jedzeniu w restauracji w USA z obrony poszla. No to nie wiem czy mieli racje. Chyba nie te pytania do tej osoby i tyle. Bo sie dowiem satanizm to w necie... oooo tu bym duzo miala do napisania, ale po co i tyle :(

Gość pewnaaaaosoba.
No no no - nie przesadzajmy. 13 lat temu to znowu nie taka EPOKa i tyle. A ja jakby nie pewna Osoba to ja nie wiem czy ja bym sie obronila. Nie - ze zlosci. 4, 5 rok - tyle placic przez jakas glupia debilke. A reszta? Poglady naukowe na doktorat? To mnie zmylilo bo ja mialam zdanie o tej uczelni. Nie bylo mnie tam. Przeciez ja odchodzilam od 1 roku, tygodnia nauki - ja sie CIESZYLAM z doktoratu zaocznego. I wszystko zeby mi dowalic i nie umieli. No ksiadz mi oczy wypalil to pracy nie musieli mi dawac. A wyrwanie? Ja bylam wyrwana jako male dziecko i sie nie dalam i ...przezylam. Bo pochorowalam sie strasznie po 1 komuni, po roku jak chodzilam do kosciola, do spowiedzi. Takie cos. To juz nie pamietali. Lo to powinni jesc na pamiec te witaminy czy co to tam - na pamiec. Nie wiem s... cos tam. Takie cos. I to bylo slawne - jaka oni maja pamiec? Niech se jedza bla bla - cos tam - musialabym poczytac z chemii - jakies tluszcze chyba fosforydy czy cos tam. Przeciw sklerozie. I z takiej osoby wszystko dalej zdzierali. A to do egzorcysty i 2 lata spowiedzi? Ha - az bedzie panstwo. Kto sie tym przejal? Poniszczyli mnie. No ale to sie ogrywa. 50 melonow ogranie wyrwania z wartosci innej niz spowiedz. Przez to tak ceniono spowiedz? A na zachodzie nie chcieli spowiedzi. I tak polscy ksieza niczego nie osiagneli Dzienniczkiem - no ogranie wyrwania. I koniec. Nic wiecej. I nie tylko ale to tam... najgorsze to wyrwanie. A za co to? Za grzechy satanistow polskich. I nie tylko sie dowiem. NIe i koniec. Satanistwo LENI - to jest kara za lenistwo wyrwanie sie dowiecie. I wice wersa sie im mowi i do widzenia. Niech sobie sami radza. A choroba po wyrwaniu goraczki straszne i dziwne glosy, wycieczki, halucynacje? Na figure :(

Gość pewnaaaaosoba.
o te pamiec byli oskarzani z wyrwan a zwalili na NS sie dowiecie.Oj oj oj... i tyle. To jest z wyrwania. Po wyrwaniu renta bo masz zaniki pamieci. To przez mur cie cialem przeniesie. Rozbior na czasteczki i tak jest slowo ROZBIOR POLSKI ROZBIORY bo tu sie to nie zdarzalo. Juz byla czasteczek,ze czlowiek jest z czasteczek. A czemu to pisze? Zeby nie byl plemnikiem i komorka jajowa bo tego nie ma jak sie ogolnie nie odzywiasz. Dlatego jest to satanizm takie myslenie bo te komorki sa oslabiane jako pierwsze przy zlym stanie organizmu. Komorki jajowe nie dojrzewaja , plemniki sa powolne , fuzja nie dochodzi do skutku, wszystko po to,zeby dzialal mozg, a najbardziej...serce i takie poglady , ze to jest czlowiek to jest sa ta ni zm jak dla mnie. tak przegralam i koniec. No taka parafia. Na figure jak dla mnie. Za calosc :(

Gość pewnaaaaosoba.
Ja sie tylko zastanawiam jak to sie stalo, ze ja musze takie rzeczy pisac. Jak to sie stalo? Przeciez ja prosilam o przesylke z banku do banku,z panstwa do panstwa. I do dzis o to prosze. To wszystko. Cos jeszcze? Tyle. Pod adres, do osoby. Po co ta cala otoczka? A dla mnie wyrwanie to jest rozbicie czlowieka na ATOMY a nie czasteczki zwane komorkami. Na atomy moim zdaniem. Przez cegle cie przeniesie.No komorki moze przeniesc. NO trzebaby zobaczyc OCZKA jakie duze sa sieci i tyle. I tak chyba powstal internet przeciw wyrwaniu. I osoby wyrwane powinny ciagle tu pisac i tyle :(