Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaUK.

POZNALAM GO WCZORAJ-NIE NAPISAL JESZCZE SMSA A MIAL!

Polecane posty

Gość monikaUK.

Wczoraj fajnie sie bawilismy, nie bylo absolutnie zadnych seksualnych podtekstow, odprowadzil mnie do domu, wymienilismy sie telelfonami i mial dzis napisac .Nie napisal. Podczas rozmowy z nim wyniklo, ze przyjechal do UK na nauke jezyka na 6 miesiecy a jak znajdzie prace to na dluzej. Sprawdzilam go na facebooku. Ma dziewczyne. (po co wiec by gadal ze na dluzej chce zostac?).cos tam wspomnial ze chce zwiedzic europe itd.Nawet wyniklnelo,ze mozemy razem zwiedzac, bo nie mam kompana. Bardzo dobrze nam sie rozmawialo. (Porozumiewam sie w jego jezyku). Prosze o jakas porade, bo chlopak jest fajny, pasuje mi bardzo, sama nie wiem...moze nie jest juz z ta dziuewczyna, sama nie wiem. (zdjecia z marca tego roku byly). Kiedy sie zapytalam dlaczego przyjechal do europy to powiedzial ,ze mial prace jako inzynier ale nie byl szczesliwy i sie zwolnil i przyjechal tu.

Gość monikaUK.
nie chce pierwsza wysylac smsa, bo to bedzie moim zdaniem jak narzucanie sie. wole poczekac. tak myslalam ,ze moze napisze ze fajnie spedzilismy ta godzine (znalismy sie godzine w sumie).

Gość ehhhhhhhh
"przyjechał do Europy". Znaczy ciapak? Murzyn? A Polaków to juz nie ma w UK?

Gość isskra
niestety to , że ma dziewczynę każde domyślać się, że już raczej nie napisze. po prostu chciał spędzić mi ly wieczór w towarzystwie fajnej dziewczyny, jako oderwanie od rutyny. swojej dziewczyny chyba nie planuje zostawić, więc poza mi lym czasem nie planuje nic poważnego. chyba odpuść

Gość monikaUK.
Nie żaden ciapak tylko Algierczyk

Gość pit dtyhj
czy to murzynek

Gość monikaUK.
On jest z Brazylii. Kurcze, ma dziewczyne,ale po co bral moj numer telefonu????

Gość skmfgbks
czy ty jesteś głupia? chyba należysz do tych łatwych dziewczynek:) godzine się znacie a ty już snujesz plany hahaha skoro zobaczyłaś, że ma zone to czego jeszcze oczekujesz? plus nie dotrzymał obietnicy. ja pierdole, jestem polką i śmieje sie z naszej mentalności. ja kiedyś poznałam faceta w pubie, z ktorym wymieniliśmy sie fb. po powrocie do domu z ciekawości go wyszukałam. co sie okazało? ma żone i dziecko, a mnie wyrywał.

Gość skmfgbks
* ze ma dziewczyne

Gość monikaUK.
wiesz ,ale po co bral nr tel i po co robil zdjecia? sam sie zapytal o kontakt ze mna. Kurcze taki fajny:/

Gość mnbvlkjh
Monika porozumiewasz się po francusku? A tak w ogóle to skoro się nie odzywa to nie zawracaj sobie nim głowy.

Gość _też bez_
lol

Gość po- pierniczka
Zgaduje ze to byl pierwszy facet ktory zwrocil na ciebie uwage a ty zaraz planujesz slub? Obiecal ze napisze? Moze nie bylas jedyna tego wieczoru, a na pewno nie jego pierwsza. Ja mam faceta a takie flirty czesto sie mi zdarzaja. Tylko flirty. Bo czasami warto spedzic tak wieczor i nawzajem naoopowiadac sobie glupot, podkrecic cie i zniknac :)

Gość lllllaansdjj
...

Gość monikaUK.
chcialam napisac, ze wcale nie napisal, czuje sie glupio bo fajnie spedzilam z nim czas....