Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko, co jest?

Jestem 5 dni przed terminem a czuję że dziecko się obróciło!

Polecane posty

Gość matko, co jest?

Hej u mnie przez całą ciążę było wiadomo ze bede rodzić siłami natury. A dzisiaj jak wstałam to doznałam szoku: czuję rączki i główkę dzidzi na lewym boku, a nóżki na prawym. Czy to mozliwe zeby taki psikus był? Czy już jest pewne że będę mieć cesarkę? I kiedy?

Gość idź do lekarza
i niech zadecyduje.. jak jest takie położenie jak mówisz to nie będziesz rodzic siłami natury tylko da Ci skierowanie na cesarskie cięcie.

Gość matko, co jest?
No wlaśnie dzisiaj mam wizytę u ginki i się dowiem. Serio, zaskoczona jestem :o

Gość ykt7
pewnie ze mozliwe ze sie przekrecilo, nie rozumiem tylko po co zakladac temat? nikt poza lekarzem nie powie ci nic pewnego.

Gość nowa siweza mama
a według mnie, jesli do tej pory było głowką w dół to nie mozliwe zeby nagle było do góry, mogło się na boczek przewrócic i dlatgeo inaczej czujesz raczki i nózki. przeciez głowka jest najcieższa z całego ciała, a grawitacja robi swoje wiec cieżko by było mu sie odwrócic az tak. no ale nie znam sie więć tylko pisze jak mi się wydaje. lekarz wyzna się napewno lepiej:) bedzie dobrze:))

Gość ale przecież autorka
pisze że jest główka na boku a nie na górze. czyli tak jakby dziecko leżało sobie na plecach. jest to możliwe. dziecko nawet dzień przed porodem może sie obrócić. są to rzadkie przypadki ale jednak sie zdarzają.

Gość bredzisz jak nic
moje dziecko tez fiknęlo,a lekarz pwiedzial ze nie jestem w stanie tego wyczuc i rzeczywiscie nie czułam