Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie coś

co jej kupić? nie mam pomysłu.

Polecane posty

Gość doradzcie coś

sytuacja wygląda tak. dzwoniła do mnie koleżanka mojej mamy że ma dla mojej córci Ubranka po wnuczkach swojej siostry bo jej oddały żeby komuś przekazała gdwp pracuje w szpitalu na oddziale noworodkówym więc zna dużo kobiet z małymi dziećmi. ona ze względu na to że jest dobra koleżanka stwierdziła że da je dla mnie bo tego nigdy za wiele. ona nic za to nie chce jednak mi jest trochę głupio bo tych ubranek jest dużo bo mówiła że jakieś 2-3 worki. no i nie raz widzialam dziewczynki w tych Ubrankach i wiem że są ładne. chciałabym kupić coś tej kobiecie w zamian za te Ubranka tylko co? na początku wpadło mi do głowy jakieś dobre wino i czekoladki. ale ona wogóle nie pije alkoholu. a czy same czekoladki to nie za mało? macie jakieś pomysły?

Gość to kup jej czekoladki i jakąś
dobrą kawę ;)

Gość kup jej jakieś rózne słodycze
jakąś fajną bombonierkę, orzechy w czekoladzie, merci, do tego dobra kawa

Gość hgffghjklkjhgfghjkl;kjhg
kup jej kosz podarunkowy z kawa slodyczami ale taki z górnej półki albo sama zrób kup kosz i to co do niego włożysz zapakuj i tyle to zawsze fajny prezent.

Ja tez jestem za koszem podarunkowym. Bombonierka, czekolada, kawa, jakies drobne słodycze, moze jakas zapachowa świeca do kompozycji, obrzucic wszystko luzowymi cukierkami i gotowe. Mozesz kupic sama i zapakuja ci w kwiaciarni.