Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfvd

Dlaczego kobiety tak chętnie odbijają faceta innej kobiecie zamiast brać wolnego

Polecane posty

Gość ewfvd

Może inne kobiety nieco wyjaśnią temat?

Hmm...Kobieta dla drugiej kobiety zawsze była, jest i będzie wredna! Najłatwiej zauważyć to w pracy. Kobiety są zawistne, ZAZDROSNE i zamiast wybuchnąć, ochłonąć i zapomnieć (jak facet), to duszą w sobie, knują za plecami, jak tu drugiej kobiecie najdotkliwiej dopiec! Chyba podobnie jest przy odbijaniu faceta. Z tym, że tutaj w grę wchodzi jeszcze wyrachowanie. Bo kobieta, która ma poukładane w głowie być może powstrzyma się od uwiedzenia partnera innej kobiecie, będąc świadomą, że może zrujnować jej życie. Wyrachowana kobieta nie myśli o innych i nie ma żadnych skrupułów.

Gość fsssssssssss
kobiety uwielbiają krzywdzić inne kobiety - wtedy czują się lepsze!!!

Myślę, że to im poprawia samoocenę. Nigdy, nawet będąc szczeniarą nie brałam się za zajętych. Raz odbiłam faceta innej kobiecie, ale okłamywał mnie, że jest wolny, mieszkaliśmy w innych miastach, mój błąd, że byłam naiwna. Takim kobietom wydaje się, że jeśli będą w stanie odbić faceta to są lepsze, ładniejsze, bardziej wartościowe. Powinny pamiętać, że jeśli im tak łatwo poszło odbicie faceta, to facet da się również odbić kolejnej i kolejnej, aż mu się znudzi, więc nie świadczy to wcale o wyższej wartości czy lepszej urodzie. Facet, który kocha, wyśmieje próbę podrywania, odbicia. Facet, który ogląda się na boki pójdzie za każdą, która będzie chciała.

Gość Lasius flavus
Pewien skrawek spolecznego dowodu slusznosci :) Po prostu jezeli facet jest w stalym zwiazku lub mial wczesniej tabun lasek oznacza to, ze ma napewno w sobie cos atrakcyjnego, co przyciaga do niego kobiety, wiec inne tez chca tego sprobowac :)

Gość jak to po co
jak to po co? to jak sport, żeby się sprawdzić, że jest się lepszą od innej żeby poniżyć faceta, który za kawałek seksu jest w stanie zostawić żonę, dzieci

Gość barnej
Faceta nie da się "odbić". Albo jest szczęśliwy w związku i nie będzie zainteresowany, albo to ON podejmie decyzję, że odchodzi do innej. Facet to nie bezwolna rzecz, którą można "ukraść". A każdy może szukać szczęścia. To, że jakaś kobieta jest zajęta nie przeszkodzi mi próbować ją zdobyć jeśli uznam, że warto. Działa to w dwie strony. Sprawa ma się inaczej jedynie w przypadku dziewczyn moich kumpli - takich nie podrywam nigdy.

Gość nim stanne
sie wolnny Pole obowiązkowe - wybiere

Gość nim stanne
jak nazywa sie wyszkoni

Gość ja tez tak myśle .........
człowiek to nie rzecz, która mozna komuś po prostu ukrasc ma wolna wole jezeli mimo to, ze jest zajety związuje sie z inna kobieta to znaczy, że tego chce tekst o odbijaniu faceta wymysliły kobiety, które ktoś zostawił dla innej, łatwiej jest uwierzyc w to , że to tamta go omotała, niż w to, ze ten ich ukochany misio okazał sie zwyczajnym dupkiem JEŻELI FACET ZDRADZA TO TEGO CHCE I JEST W PEŁNI ŚWIADOMY TEGO CO ROBI !!!

tak robią kobiety o zaniżonym poczuciu własnej wartości. Jest to sposób na dowartościowanie się. I tyle.

Gość moze dlatego ze faceci w
zwiazkach to takie debilne bezmozgi ze mysla tylko kutasem i wystarczy ze zobacza inna dupe i juz za nia leca. Albo dlatego ze te kobiety facetow w zwiazkach sa takie oblesne i aseksualne ze facet az wyje zeby z tego zwiazku sie wyrwac.