Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuderlak zasuszony

nie jestem już prawiczkiem ale byłem nim bardzo długo

Polecane posty

Gość chuderlak zasuszony

Dziewczyny zawsze mnie lubiły ale tylko jako kolegę. Takich, z którymi mogłem się całować było bardzo mało. Pierwszą dziewczynę miałem w wieku 21 lat, ona miała 17 i była dziewicą. Chodziliśmy trzy miesiące, na koniec napisała sms, że nie pasujemy do siebie i ze mną zrywa. Nie minęły dwa tygodnie jak straciła swój wianuszek z kolegą - ruchaczem. No trudno się mówi. Następna dziewczyna - studentka w akademiku. Impreza, alkohol - wiadomo. Wylądowaliśmy u niej w pokoju. Całowaliśmy się, a nawet dotykałem po raz pierwszy w życiu kobiecych piersi. Były naprawdę wielkie. Gdy byliśmy już nadzy, popełniłem największy błąd i powiedziałem jej, że będzie moją pierwszą. Perliście się roześmiała na początek, a potem zaczęła przekonywać, że swój pierwszy raz powinienem przeżyć z kimś wyjątkowym i kochanym. A ja miałem już 23 lata i prawictwo uważałem za balast, garb i przekleństwo. Tyle dobrego, że zachowała dyskrecję. Ja też od tej pory trzymałem swoje prawictwo w tajemnicy. Kolejna akcja: Ja, dwudziestopięcioletni prawiczek, ona w tym samym wieku, ale doświadczona. Miał to być zwykły kumplowski seks. I może by był, gdybym się tak nie zestresował, że aż się stałem impotentem tego wieczoru. Była wyrozumiała i mówiła, że nic się nie stało, ale nie dała mi już drugiej szansy. No ale znowy pomacałem niewiele mniejsze od poprzednich cycki i pocałowałem się z języczkiem, zawsze coś ;) I wreszcie gdy miałem 27 lat udało się :) Znów koleżanka, znów impreza i alkohol i kumplowski seks. Nie spuściłem się po dwóch ruchach, trwało to i trwało. Nie zauważyła, ze jestem prawiczkiem, nie chciała uwierzyć gdy się jej przyznałem po fakcie. Do dziś nie wierzy. Za to mówi, że to właśnie ze mną miała najlepszy seks w życiu :)

Gość taki jeden facet 28
..a bolało Cię podbrzusze i jaja po seksie ;P?

Gość taki jeden facet 28
heh swoją drogą to ja straciłem prawidztwo w wieku lat 26 jakoś więc podobnie jak ty ..tez miałem różne historyjki ,ale najczęściej bałem się konsekfencji ,a to ,że zaciąży ,a to ze nie da mi spokoju po seksie jakies takie bzdury .. miałem np historię gdzie ja miałem lat 21 ,a dziewczyna z którą się spotykałem ledwo co skończyła 18 ..1 randka całkiem spoko na luzie ,a 2gą ona zaprsiła mnie na stancję na której była sama ...a ja tak się bałem ,że nawet jej nie dotknąłem , nie pocałowałem nic ..pamiętam jak ta laska się gimnastykowała , prowokowala ..potem jeszcze spotkaliśmy sie ze 2-3 razy ,a potem mnie olała ..w sumie to może i dobrze z dzisiejszej perspektywy bo potem znalazłem ja na naszej-klasie to miała zdjęcia z dzidziusiem ,a miała wtedy jakieś 20 lat ;]

Gość chuderlak zasuszony
hehe, bolało. zwłaszcza jaja :)

Gość chuderlak zasuszony
też ukrywałeś fakt prawictwa czy przyznawałeś się? Z kim straciłes cnotę? z koleżanką, dziewczyną, prostytutką?

Gość taki jeden facet 28
heh też pamiętam jak mnie bolały przez 2 dni nawet spuszczenie z kija nie pomagało ...ale potem juz normalnie bo się tak nie stresowałem To była jednorazowa przygoda czy masz z nią "układ" żeby "poćwiczyć " ;)?

Gość taki jeden facet 28
ja się przyznałem . prawidztwo straciłem z dziewczyną poznaną w internecie ..ona była bardzo wyposzczona , fajnie nam się gadało na skypie po 9 godzin pamiętam ...był nawet cyberseks ..no aż sie spotkaliśmy ...nieprzespana noc w hotelu ,ale było warto ;] ..potem już byłem odblokowany całkowicie .. obecnie jestem w stałym związku już 2gi dłuższy związek ..jednocześnie jest to moja 3cia kobieta w łóżku .

Gość chuderlak zasuszony
spotkalismy się kilka razy na całonocne bara baraszkowanie u niej w domu. potem wróciła do byłego, a ja znalazłem sobie dziewczynę. Byłem z nią trzy lata w związku. Też się skonczyło. Teraz znów jestem cnotliwy ;)

Gość taki jeden facet 28
ja z tą z neta miałem 1 nocną przygodę ..potem poznałem była ,..potem przerwa ..teraz od pół roku mam obecną i zobaczymy co dalej

Gość ehhhhhhhh
nnnn

Gość Witam wszystkich tutaj
Ja swój pierwszy raz miałem z prostytutką. Choć nie tak od razu. Kilka spotkań opierało się na luźnej rozmowie. Od mojego pierwszego razu spotykam się z nią regularnie.To była moja pierwsza i jak na razie jedyna partnerka.

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon