Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .załamana.

Dlaczego przybrałam? przeciez nie powinnam!

Polecane posty

Gość .załamana.

Jestem załamana. Mam 16 lat i 163 cm wzrostu, waże normalnie 51 kg. Przez cay czas jestem na diecie ale nie jakiejs rygorystycznej. po prostu nie jem po 18, zadnych slodyczy, slonych przekasek itp. obiad normalny, lekkie sniadanie- musli np, a jako przekaski to jogurty badz owoce i tak okolo roku. w zweszlym roku na wakacjach schudłam 5 kg, wygladam dobrze, nie jestem szczegolnie gruba ale chcialabym schudnac teraz jeszcze 5 kg. miesiac temu zaczelam biegac. biegalam 1tydzien po 50 minu dziennie z malymi prerwami w postaci marszu, pozniej musialam zrobic sobie tygodniowa przerwe z wzgledu na egzaminy. ale po tym tygodniu wrocilam do biegania. biegam od dwoch tygodni dzien w dzien. w sumie 40 minut jakies 4 km. diete mam taka jak pisalam na poczatku. dzis stanelam na wadze po tych dwoch tygodniach a tu 52,6 kg. strasznie mnie to zmartwilo ;( co to oznacza? czy przytylam czy po prostu przybrałam na miesniach? dac sobie spokoj z bieganiem czy sie nie poddawac? moze po psru na poczatku tak musi byc ze na poczatku sie lekko przybiera? czy beogajac dalej mam szanse schudnac/ dodam jeszcze ze podwojenie zmartwilo mnie to ze kolezanka ktora biega ze mna, nieco grubsza ale przez ten czas schudla 3 kg ;c porsza o pomoc )

Można mięśnie się wyrobiły , po za tym jesteś młoda, woda może się zebrała, może urosłaś.Spokojnie przy takim wysiłku spadnie:)

Gość Olcia Dubicka
Jest dużo przyczyn aby coś dokładnie określić to za mało danych. To zależy czym się karmisz bo nie każde jedzenie jest dobre a też bez znaczenia jest wielkość posiłków a to jaką wartość ma posiłek. Jeśli będziesz się zapychać kanapkami to nie schudniesz bo chleb to węglowodany proste czyli cukry. Jogurt to najgorszy posiłek jaki może być na diecie. owocami też uważaj bo owoce to cukier w postaci fruktozy. Ale to tylko ułamek przyczyn jakie mogą wpływać na to że nie tracisz kilogramów. Też kwestia mięśni bo one ważą 4 razy więcej niż tłuszcz. Też kwestia tego jaki posiłek po treningowy przyjmujesz. A jeśli chodzi o samo odchudzanie to mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)