Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a u u iu

Jakie kolczyki sa teraz modne?

Polecane posty

Gość a u u iu

Bo najczęściej widzę te na sztyftach. Cyrkonie, małe perełki, wszystko przy uchu.

Gość a u u iu
zdecydowanie mi sie nie podoba...ten w nosie tez nie.

są modne takie jaki każdy chce sobie zalozyc. Coż za glupie pytanie.. nie masz wlasnego gustu ?? Tylko musisz papugować i nosic to co jest modne ?

Gość złote
złote...generalnie złoto wraca do łask, najmodniejsze jest łączenie złota i srebra, jeśli chodzi o kształt/rozmiar to nadal modne są małe kolczyki, ale także wiszące, trendy są teraz wzory kolczyków przedstawiające jakieś postacie, przedmioty, zwierzątka (chociaż trocę to infantylne)

Gość a u u iu
?

Gość a u u iu
złote- dziekuję za odpowiedz... smierc- po co ten jad? masz jakieś problemy? Współczuję.

Gość A ja najczęściej widzę albo
gówniane kolczyki albo sztampowe. Gówniane - 1 koralik na bigielku - albo plastikowy, albo z kamienia syntetycznego, okrągły i nudny, opcja druga - pomalowane drewniane ażury Sztampowe - pojedyńczy, nudny Swarovski, włącznie z serduszkami noszonymi przez podstarzałe Panie. Raz na rok widzę kogoś w ciekawych kolczykach

Nie dodał się post?

Gość a u u iu
?

Gość a u u iu
posty się dodają tylko piszący ich nie widzą. Stąd moje pytajniki, bo widzę że jest wpis a nie moge przeczytać.

Ponieważ ludzie są biedni. Nie stać ich na kolczyki drogich firm. A takie drewniane czy z plastikowym koralikiem są najtańsze.

No bez przesady, na Allegro za 30zł można kupić wypasione kolczyki. A poza tym wiem, że sporo osób samemu robi biżuterię. Za 5 złotych można mieć ciekawe kolczyki, nawet z tymi syntetycznymi kamieniami, ale o bardziej interesującej formie... Poza tym przecież widzę, ile ludzie, kobiety, potrafią wydać kasy na badziewia w C&A, na piwo w knajpie...

Nie mówię o drogiej firmie, tylko, że większość osób nosi badziewie na uszach. Prawie wszyscy w gruncie rzeczy.

Ja się zastanawiam czy nie zamówić sobie tych: wkruk.pl/product-pol-2324695-KOLCZYKI.html A mamie takich na dzień mamy: wkruk.pl/product-pol-2324680-KOLCZYKI.html

Gość a u u iu
.

Gość a u u iu
te czarne kółka z czego są zrobione? Ja mam kłopot, bo mam nisko przekłute uszy i nie we wszystkich kolczykach dobrze wyglądam.

:*, Twoje przynajmniej nie są sztampowe, choć ja osobiście bym takich nie chciała

Ja się zgadzam ze śmiercią.Noszę to w czym mi do twarzy i co mi się podoba.Często robię sobie sama biżuterię :).Teraz modne są złote kolczyki ale ja nie cierpię złota i nie założę nic złotego.

Z kamienia - onyksu. Zastanawiam się tylko czy nie byłyby ciężkie ;)

Są z czarnego kamienia - onyksu,. Tylko zastanawiam się czy nie będą zbyt ciężkie :) Nie wiem co się dzieje z kafe. Nie dodaje postów, wszystko się psuje. Nie mam ochoty już tutaj pisać.

Gość gość
Tylko, że te akwamaryny to ani kamienie szlachetne, ani półszlachetne, a chamsko sztuczne. Motylek ciut niewydarzony, ale kojarzę tego sprzedawcę z Allegro. Miał ładniejsze projekty. Mam parę rzeczy od niego

Gość gość
Konkretnie to mam ALE WAŻKI za 130,78 i Bocono 48,56, ażurowe serduszka 107,13, ażurowe ważki 55,64 (trochę przerobiłam), Jemiołę za 83,34, listki brzozy za 66,34, liść miłorzębu za 69,55 i dalej mi się już nie chce sprawdzać :D + jakieś pierścionki, wisiorki do kompletu. Swoją drogą fajne wzory i mam nadzieję, że to nie sprzedawca reklamuje się w tak żenujący sposób. Bo mam dość marketingu szeptanego na Kafe gdzie co drugi post to linki do wyrobów... :o

Gość gość
Na Topsilver.pl znalazłam też ladne ze szmaragdem http://www.topsilver.pl/akpala-srebrne-kolczyki-ze-szmaragdem-id-1847 za 50zl, bardzo ladne, też srebrne, myślę, że ostatnio coraz wiecej osób nosi się w srebrnej bizuterii. Ja osobiscie wolę kupować od razu całe komplety żeby nie trzeba bylo pozniej dobierac roznych elementów