Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka222222

mój facet nie chce uprawiać ze mną seksu

Polecane posty

Gość malenka222222

co weekend widzimy sie na dłużej zawsze zostaje u mnie na noc, kochamy sie namietnie w nocy, rano... dzis mi powiedział ze w sobote chce spedzić "na spokojnie" czyli że bez seksu... myślałam że żartuje. jak zapytałam czemu tak, to powiedział "może ja bym chociaż raz chciał normalnie coś wypić, zjeść i normalnie połóżyć się spać.." powiedziałam mu ok, nawet cie nie dotkne, ale jak ty bedziesz chciał kiedyś to też Ci odmówie. ja pierdole jestesmy młodzi zakochani ja chce sie bzykac a on jakies zagrywki nie wiem po hooy, co ja mam o tym myśleć ??

jelsi jest ciebie to nie po nic. Seks jest obowiązkowy w takim wypadku. Jak chce spokojnie to niech wraca do starej. U icebie jest seks. tez mialam ten prbolem i jak powiedizalam, ze wyspac sie moze u siebie, u mnie jest sesk i raz, czy 2, go nie przyjelam to zacząl zachowywac sie normalnie. Podstawowa funkcja męzczyzny jest seks.

Gość malenka222222
wiecie co mysle, może on mnie chce kurvva sprawdzić czy mi tylko na seksie zależy? zreszta hooy wie nie jestem kosmitą (facetem)

Gość malenka222222
nie wiem kurvva może on chce mnie sprawdzić w jakiś sposób zreszta hooy wie... tak sie cieszyłam już że sie pobzykamy fajnie a tu nici bo on se coś wymyslił, no ale co przecież nie będę go do niczego zmuszać...... niech włączy film, ja sie dupą odwróce do ściany i pójde spać, proste. bedzie miał kurwa na spokojnie.

Gość jakiś jebniety, chyba
że jesteś nudna i monotonna w łózku i już jest znudzony bo sex cały czas wygląda tak samo

Gość malenka222222
jakiś jebniety, chyba - no dokładnie, cos znim chyba nie tak. błagam was kurwa pomóżcie mi to jakoś zrozumiec??

Gość 6757689
uy

Gość to się z nim rozstań
szkoda czasu, a będzie coraz gorzej

Gość jhgfjfj
j

Gość jkygfkygfk
ghcmkh

Gość jkygfkygfk
,jvh

Gość Javelinna
Widać nie umiesz spędzać z nim inaczej czasu :) Jesteś zerem i szybko cię rzuci :)

Gość ups ale ma lipę
najwyraźniej go nie kręcisz.