Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani KAMILA

Cierpienie przelane na papier.. Mój wiersz

Polecane posty

Gość Pani KAMILA

Jutro mija dwa miesiące gdy odszedł mój ukochany dziadziuś. Moje pożegnanie Dlaczego w życiu tak źle się dzieję, że los jedną chwilą odbiera nadzieję przekreśla chwilą wszystkie nasze plany odeszłeś na zawsze dziadziusiu kochany. Rozpacz z mego serca wypływa litrami, bo bardzo bym chciała byś nadal był z nami, byś dobrym słowem pomagał w potrzebie, otulił w cierpieniu swoim ramieniem. Twe wielkie serce nagle bić przestało, lecz wspomnienie o Tobie żywe pozostało. Łzy z oczu płyną - brakuje mi Ciebie Lecz może kiedyś spotkamy się w niebie Spoczywaj w spokoju ludzki aniele i wiedz że dla bliskich znaczyłeś wiele......

Gość MAMPYTANIE;
szkoa tylko że za życia jego mu nic nie napisałaś.był by dumny z wnuczki która pisze mu wiersze

Gość frkvl
dzieje*, odszedłeś* ogolnie 7/10

Gość Pani KAMILA
Za jego życia bardzo go szanowałam i też piałam wiersze, tylko o innej tematyce.

Gość Pani KAMILA
Za jego życia też pisałam wiersze, tylko o innej tematyce. Bardzo go kochałam i szanowałam.

Gość apsique!
wspolczuje :( tez mialam cudownego dziadzia. ale umarl jak bylam dzieckiem. w sumie to najbardziej na swiecie tesknilam po babci, pare lat temu. nadawalby sie dla niej ten twoj trenik :) mama nadzieje, ze twoje ❤️ jak najszybciej poczuje otuche po stracie :)

Gość SmermaSmer
mnie sie podoba :(

Gość Pani KAMILA
To był naprawdę wspaniały człowiek o wielkim sercu

Gość ffdssss
ma być ODSZEDŁEŚ a nie ODESZŁEŚ

Gość HUJUJEA
NIEBIE CIEBIE TO NAJBARDZIEJ CZESTOCHOWSKI Z NAJBARDZIEJ CZĘSTOCHOWSKICH RYMÓW JAKIE ZNA POLSKA LITERATURA!!! albo słonce kwitnące,albo kocham szlocham :/ no ale czasem nie ma innego wyjkscia i trzeba wstawic taki banalny

Gość HUJUJEA
NIEBIE CIEBIE TO NAJBARDZIEJ CZESTOCHOWSKI Z NAJBARDZIEJ CZĘSTOCHOWSKICH RYMÓW JAKIE ZNA POLSKA LITERATURA!!! albo słonce kwitnące,albo kocham szlocham :/ no ale czasem nie ma innego wyjkscia i trzeba wstawic taki banalny

Gość Jeśli już czujesz potrzebę
przelewania na cokolwiek swojego cierpienia to potem zachowaj to dla siebie. Rozumiem, że sztuka to cierpienie-Ty piszesz, my ciepimy czytając, ale strasznie to grafomańskie :O