Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana sąsiadka ;((

czy to co zrobiłam było bardzo podłe? :( niewybaczalne? :(

Polecane posty

miałam dzisiaj zły humor... wracałam do klatki, patrzę winda nadjeżdża, zdąże, szybko wpisałam kod i udało mi się otworzyć drzwi przeszłam, drzwi windy otwierają się a tam - ON - sąsiad który mi sie bardzo podoba, nieziemsko przystojny,bardzo wysoki i którego ostatnio bardzo często widuję. Ma on chyba syna i chyba żonę (nie widziałam jej ) . W każdym razie raz mu powiedziałam dzieńdobry a on mi z łaski odpowiedział. Dzisiaj już mu nie mówiłam i tak byłam wściekła.Nawet nie patrzyłam mu w twarz. Wleciałam do klatki i do windy szybko... a co się stało? puściłam drzwi od klatki i o mało nie uderzyłam jego psa, o mało nie dostał w nos, taki mały czarny kundelek ;((((( jestem idiotką!!!!!! Boże jakby ten pies dostał? :( ale miałam naprawde podły nastrój ;( nigdy w życiu nie uderzyłabym psa... a ten sąsiad pewnie bedzie myslala że jestem idiotką ;(

Gość znam tooo
i tak nie masz szans to co sie martwisz

Gość Titi riti
Zmarnowałaś minetę mojego życia, to pierdoła jakich mało, nad czym Ty się zastanwiasz ?!

w skrócie problem nr 1 - o mało przeze mnie niewinny piesek nie dostał w nos drzwiami :( :( :( problem nr2 - sąsiad uzna mnie za idiotke, chamówe, bez wrażliwosci ;( problem nr3 ten sąsiad mi sie bardzo podoba ;(

Gość xxcm
ten sasiad i tak ma cie gdzies skoro cie nie widzi tzn ze kocha swoja zon pytanie skad jestes ?

Gość Noxelia
Bylo podle on cie teraz hejtuje przed wszystkimi