Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc to jest bardzo

Znajomy się we mnie zakochał, jestem załamana, prosze o pomoc

Polecane posty

Znajomy, zakochał się we mnie, jest to fajny materiał na kumpla i chce się z nim przyjaźnić ale on czuje do mnie coś więcej, byłam dzisaj z nim na spotkaniu, stawiał mi wstęp,piwo, itp. mówiłam, że sama za siebie zapłace ale on nalegał. Chciałabym się z nim spotykać jako koleżanka ale widze, że on chce coś więcej. Jak to delikatnie rozegrać, nie chce go ranić, to fajny chłopak, ale nie w moim typie, nie pociąga mnie fizycznie.

Gość współczuję Ci bardzo
to naprawdę okropne że się zakochał :classic_cool:

wiesz co jest w tym okropne, że człowiek narobi sobie nadziei, będzie sie staral, wszystko bedzie mi stawiał a ja chce tylko przyjazni, nie jestem az tak okrutna żeby złamać mu serce. Jak według Was te sprawe załatwić bez zniszczenia przyjazni ?>

Gość Joanna Waciak
umow sie z nim pare razy na seks. moze jego pythong ci sie akurat spodoba. jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz.

Gość To znajomy czy przyjaciel?
Zrezta i tak i tak, musisz postawić sprawę jasno a nie poznawać żeby się nakręcał i angażował. Wiem co mówię, przechodziłam to z najlepszym przyjacielem.

nosz znowu nic nie widać :o

nie interesuje mnie jego pyton :D ale jak postawic sprawe jasno? powiedziec cos w stylu : słuchaj, tylko przyjazn wchodzi w gre. czy jak?

Jeżeli nie chcesz go ranić to będziesz musiała się od niego odczepić. W przeciwnym razie on będzie sobie robił niepotrzebne nadzieje a nawet gdyby nie to Twoja obecność będzie powodowała że nie będzie się umiał odkochać. Co z oczu to i z serca.