Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarzębina Jesienna

Czy Wasi faceci oglądają się za innymi kobietami???

Polecane posty

Gość Jarzębina Jesienna

Kiedyś słyszałam, że to normalny odruch (niby)... Jesteście zazdrosne, wściekacie się na facetów?

Gość 677uyuyuui
nie zauwazylam ale zawsze mozna sie zemscic i sie ogladac za wysokimi przystojniakami

Gość dddddddwrer
Jesli facet tylko ciebie kocha i ciebie pożada to nie ma powodu ogladac sie za innymi. Jesli to robi to widac, ze jednak nie jestes dla niego tą jedyną

Gość oczywiscie ze tak
faceci juz tak maja. taka natura.trzeba sie z tym pogodzic. i najlepiej tez sie ogladac za facetami a nie jak pojebana jeczev i plakac- taaak, juz pewnie bys ja chcial przeruchac, idz ,idz do niej bo ja juz cie nie interesuje/// :O

Gość Jarzębina Jesienna
Jak mu wygarnęłam - powiedział, że lubi porównywać... :O NIE ROZUMIEM o co mu chodzi ;/

Gość to jest odruch a nie celowe
działanie coś po prostu zwróciło uwagę faceta. A wasze mszczenie się to już działanie przemyślane a nie odruch. Facet patrzył, patrzy i będzie patrzył bo taka jest natura. Gdyby facet nie patrzył i nie reagował to byłby sam bo nawet nie zainteresowałby się kobietą.

Gość Jarzębina Jesienna
Chciałam się tylko dowiedzieć - po prostu. Bo były różne podzielone zdania na ten temat.