Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuummmmmiiiiiioooooooo

co dla teścowej na dzień matki ??

Polecane posty

hej wam. nie mam zupełnie pojęcia co możemy kupić dla mojego faceta mamy na dzień mamy.. ona nie używa żadnych kosmetyków poza Nivea..nigdzie nie chodzi... jest dobra dla mnie i chciałabym jej sie jakoś odwdzięczyć, bo czasem nam pomaga. mój facet to tak zwany noł lajf i siedzi tylko przed konsolą i gra..zapytałam go co z tym fantem a ten z mordą że tyle czasu zostało jeszcze i że kwiatka kupimy albbo Nivea.. :/ załamka... pomóżcie mi bo nie mam pomysłu co można kupić.. chciałam cos innego oryginalnego ale nie wiem co. ona mieszka w innym mieście bo tak to może jakiś bon na kolacje albo coś....

Gość Jak myślicie?
ile ma lat?

Gość No co ty !
bon na kolacje? to jak dla bezdomnego . Kup kwiatka a nie obrażaj matki twojego faceta.

no tak po 40ce jest :]

bon w sensie kurwa jakiś dobry drogi obiad czy kolacje w restauracji...:/

Gość Jak myślicie?
kup storczyka. Widziałam w biedronce za 20 zł. Piękny.

storczyka to jako dodatek, ale co jeszcze ??

Gość :):):):):)
wibrator

Gość Jak myślicie?
łańcuszek srebrny, albo zawieszkę. Albo bombonierkę, albo likier...zależy od kwoty jaką przeznaczasz. A swojej mamie co kupujesz?

Gość wiśnióweczka
to zależy na ile znasz tą kobietę i jakie macie relacje; myślę, że kwiaty najbezpieczniej, ewentualnie dobra kawa, trunek, słodycz... jeżeli znasz lepiej to możesz kupić coś z biżuterii, albo książkę jeżeli wiesz co lubi czytać i czy wogóle lubi... ewentualnie zastanów się, czy jest coś, o czym mówiła, że chciałaby mieć, albo u Ciebie chwaliła. Ja swojej nie kupuję prezentu na 26 maja - jadę z kwiatami do swojej mamy a mąż do swojej ;-)

Gość krem NIVEA kup
jako dodatek

moja mam nie żyje. myślałam żeby się złożyć tak po 50 - 100 zł...wiec prezent tak za kwotę 100 - 200 zł może być. na święta lako kupiłam jakieś tam pierdoły..ale czuję że tak się skończy, że kupię dobre alko i kwiatka i czekoladki może, bo na faceta nie mam co liczyć że się przejmie.

Gość dzień matki
to zdaje sie jest "dzien matki" a nie tesciowej nie musisz nic jej dawac to nie twoja mama

nie no relacje mamy bardzo dobre. znamy się przeszło 3 lata tylko że nie jestem tam często. Ona mieszka w innym mieście ale na tyle ile możemy to staramy się widywać. może ta książka to też dobry pomysł.. ona lubi gotować, z zawodu jest księgową więc chyba to nic nie pomoże : ] no nie wiem czekam jeszcze może ktoś dorzuci jakąś propozycje :)

ale swojej mamy nie mam a teściowa jest dla mnie teraz jak mama. zresztą nie założyłam tematu z zapytaniem czy mam kupować tylko co mogę w ramach podziękowań że zawsze mogę na nią liczyć.

Gość to ja proponuje
jakiś ładny komplet filiżanek i do tego dobra kawa? może jakąś ładną apaszkę? albo może karnet do fryzjera, kosmetyczki lub spa?

Gość Jak myślicie?
torebka to fajny prezent. Ja bym była zadowolona.

no chciałam karnet do spa to tamten mówi, że nie nie nie ona nie pójdzie... no to nie : ] pooglądam też torebki i apaszki bo w sumie to sie zawsze przyda :) tylko teraz trafić w gust jeśli chodzi o torebkę :) filiżanki ma ładne w domu więc odpada :) ale już trochę pomysłów mam, w czymś wybiorę he he :) a wy co kupujecie dla swoich mam?? :)

Gość Jak myślicie?
komórkę, już kupiona.

Gość Dietka 1987
albo cos do domu - ładny zegar itp

ej wpadłam na pomysł żeby kupic jakąs porządną parasolkę ładną :P co wy na to ?? czy to głupie ??

znacie jakieś internetowe sklepy z takimi różnymi rzeczami ?? żeby pooglądać i popatrzeć ??

Gość nie wiem czy
Jak lubi gotować to może jakąś fajną książkę kucharską.