Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onablond

gdzie i jak można poznać fajnego faceta?

Polecane posty

Gość onablond

Jakie jest Wasze zdanie na w/w temat? gdzie i jak można poznać fajnego faceta? A może Panowie macie podobny problem odnośnie odnalezienia tej jednej jedynej? czekam na komentarze :)

Gość mam ale nie dam
a ladna jestes?:classic_cool:

Gość onablond
może i tak hehe :P ale to nie odpowiedź ;)

Gość MatIiI_25
tutaj są wspaniali faceci :)

Gość MatIiI_25
wystarczy napisać wiek płeć i skąd pochodzisz a zgłosi cała chmara fajnych facetów :)

Gość polski facet
ile to juz razy slyszalem, jestesm szczupla, dlugie bland wlosy i brazowe oczy. A jak dostajesz zdejcie to nie wiem gdzie mam uciekac. Jak jestes pasztetem to nie mam pojecia gdzie mozes kogos poznac. Wystarczy popatrzec jakie "miss" siedz ana portalach randkowych :/

Gość mam ale nie dam
no to mozemy sie zapoznac:classic_cool:

Gość iplaaaaa
jak w realu nie poznasz,to nie bierz się za gówna z internetu

Gość vkurzajevski
Ja jestem fajny chłopak ;) Naprawdę :P

Gość doradzić i prawde powiedzieć
zależy co masz na myśli mówiąc "fajny facet " i ile masz lat ? gdy masz lat 23 fajnego faceta możesz poznać na studiach , w różnego rodzaju szkołach np tańca , szkoły karate itp... ewentualnie w pracy gdy masz lat 28 : w pracy , wśród znajomych , przypadkowo na ulicy , na koncercie , w bibliotece gdy masz lat 35 wszyscy fajni pozajmowani , możesz poznać fajnego rozwiedzionego z "bagażem na plecach" w postaci żony i dzieci , ewentualnie wdowca z dziećmi lub starego kawalera , któemu coś troszkę brakuje lub faceta który ma żonę a na boku szuka kolejnych dup Tak więc dziewczyno im jesteś młodsza tym twoje szanse na fajnego faceta mniejsze a z wiekiem te sznase maleją ... Oczyiwście możesz obniżyć wymagania i brać "co leci " tzn bezrobotnego nieudacznika który w życiu żadnej ksiażki nie czytał i nie ma ogłady towarzyskiej , lubi piwo , zapalić i przeklina interesuje się tylko sportem i zaliczaniem d u p Miłego znajowania fajnego faceta życzę :)

Gość doradzić i prawde powiedzieć
popieram słowa kogos tam że w intrencie fajnego nie znajdziesz niestety ale tak jest zazwyczaj sami którzy mają coś nie tak z sobą albo żonaci itp... Wirtaulne zapoznawania to raj dla oszustów i osób psychopatycznych i nieudaczników Koloryzują w necie zwłaszcza mężczyżni .,.

Gość Heniu
Fajni faceci (tacy jak ja itp.) gdy są sami to włóczą się pewnie po kawiarniach, pubach itp. Zatrudnij się jako kelnerka a będziesz w komfortowej sytuacji :)

Gość Rambo87,
Tu jestem :) Pokaż cycki szmato :)

Gość mam ale nie dam
nie klam ty tam wyzej, ja nigdy nie koloryzuje i zaznaczam od razu, ze lubie sobie wypic i do przystojnych nie naleze😴🖐️

ja swojego męża poznałam na Sympatii...może to banalne, ale nie miałam czasu na towarzyskie spotkania w klubach...Pozdrawiam i życzę owocnych sukcesów....oczywiście trzeba cierpliwości i to dużo, ale uważam, ze warto. Jestem tego przykładem :)

nie zgodzę się z niektórymi, poznałam fantastycznego człowieka właśnie przez internet, ani ja ani on (z zawodu marynarz) nie mieliśmy czasu na chadzanie po klubach, kawiarniach i ulicach...choć jeśli masz więcej czasu wolnego, to oczywiście, że spotkać możesz w realu. Jeśli jesteś osobą inteligentną to przez internet, po pierwszym kontakcie mailowym jesteś w stanie wyczuć człowieka i określić czy warto dalej pogłębiać relacje :) dlatego uważam, że internet w tych czasach nie jest "strasznym" miejscem do zawierania nowych znajomości.