Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leśny

Za dużo przebywam w przyrodzie, mam za silny popęd seksualny i mnie to męczy.

Polecane posty

Musisz sobie wyćwiczyć początek rozmowy, a później rozwijać te tematy i flirtować.

Gość leśny daj maila
W lipcu mam,urlop Przyjadę i to zrobimy, bo już nie mogę patrzec jak się meczysz jeszcze kogo zgwalcisz Co ty na to?

leśny daj maila-Pewnie prowo albo jakiś pedał.

Gość lesny daj maila
Nie bądź pesymistą to poważna propozycja nie chcę pisać na forum

Gość normalnego faceta chcą kobiety
dopiero ok 30 albo samotne mamuśki

Gość leśny z lasu
w lesie nie ma maila :D

"al wiesz, kobiecie tez nie jest tak latwo, jesli nie jest z wygladu idealem faceta. Kazdy jeden to by chcial laski ktora ma tylek i cyce w rozmiarze 40, talie w rozmiarze 36, i w ogole zeby na wszystko sie godzila. My tez tak lekko nie mamy " x Facet może sobie chcieć, a i tak większośc wezmie kosciotrupa czy grubaskę jeżeli będzie chętna. Z kobietami jest inaczej, jak facet jest np. 6/10 to nawet nieatrakcyjna będzie wybrzydzała

08:36 [zgłoś do usunięcia] leśny Myrevin-Masturbacja jest nudna, jak się dziennie po dwa-trzy razy wali konia, człowiek szuka nowych wrażeń seksualnych. I Z punktu widzenia fizjologii masturbacja prowadzi do tego samego co seks z kobietą, wniosek, to twoja wyobraźnia jest nudna, ergo dlatego uznajesz że "żadna ci nie da".

Są prostytutki jeśli chcesz bardzo ruchać, jeśli nie chcesz to masz coś z głową i w twoje słowa nie warto wierzyć bo są skutkiem twojej choroby umysłowej. Downowi też się zawsze chce a nie wie nawet czym jest seks. Myślę że ty masz podobnie.