Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za wcześnie?

Czy 23-24 dzień cyklu to zdecydowanie za wcześnie na test?

Polecane posty

Gość za wcześnie?

Czy jak jest ciąża to może już ją wykryć? Czy prawdopodobieństwo znikome? Mam testy o czułości 10. Jejku jestem taka niecierpliwa. Czy jednak warto poczekać jeszcze te 5 dni?

wg mnie poczekać teraz wynik nie musi być wiarygodny

Gość warto poczekać, bo...
Co najmniej 30 procent ciąż jest naturalnie ronionych w okolicach terminu spodziewanej miesiączki... Od pozytywnego testu daleko do urodzenia dziecka. Pierwszym pewnym potwierdzeniem ciąży jest stwierdzony przez lekarza pęcherzyk ciążowy w macicy i bijące serduszko, na co musisz czekać jeszcze jakieś 3 tygodnie, test będzie pozytywny nawet jak ciąża będzie biochemiczna czy będzie to puste jajo płodowe. Zresztą wątpię żeby test wyszedł tak szybko

tak, to zdecydowanie za wcześnie!!!!!!!! ogarnijcie się laski! przez takie bycie niecierpliwym tylko się nakręcacie, a potem się staracie po rok czy dwa, bo się blokujecie. Czy to tak trudno poczekać jeszcze 7 czy 10 dni?

ja zrobiłam swój test dopiero wtedy kiedy okres nie nadszedł. I to po 2 czy 3 dniach od daty spodziewanej @. I wtedy było wiadomo na 100% a nie takie nakręcanie się. Szkoda, że nie zrobiłaś testu na drugi dzień po seksie heh