Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koumuru

Czekamy na dwie upragnione kreseczki!!!--->20.05.13

Polecane posty

Gość Koumuru

Witam wszystkie kobiety!!! Wiem,że jest już pełno takich tematów,ale trudno jest dolaczyc do innych dziewczyn,ponieważ większość z nich bardzo dobrze się zna :)) :D Zapraszam kobietki,które się staraja o dziecko :)) Ja nie staram się dopiero 4 cykl...Bardzo pragne zobaczyć te dwie kreski...Już tyle razy sie rozczarowalam :( mam nadzieje,ze ten temat sie utrzyma i bedziemy mogly sie niedlugo pochwalic :D :) Pozdrawiam

Gość ohtakotobylo
trzymam za was kciuki... powodzenia.Ja juz mam corke ma 7 miesiecy udalo sie za pierwszym cyklem.. powodzenia

Gość zuzaaaannaG
Cześć chętnie się dołącze, też staram się już dość długo i wiele razy się rozczarowałam bo miałam nadzieje na druga kreseczkę a krwawienie przychodziło.

Ja się starałam ponad 2 lata i wiem co to rozczarowania...na szczęście już niedługo będę miała swoją córeczkę przy sobie:)Życzę Wam powodzenia-w końcu się uda jak i nam:)

Gość Koumuru
ZuzannaG hej,jak długo już sie starasz???

Gość Koumuru
Kruszynka - gratuluje :) Życzę Szczęśliwego Rozwiązania!!! Też trzymam kciuki za Wszystkie kobietki,ktore ciągle czekają :)

Gość Verdis
ja czekam na okres jutro termin, może nie przyjdzie, byłby najpiękniejszy prezent :)

Gość Koumuru
VERDIS - trzymam kciuki !!!daj znac jak juz cos bedziesz wiedziala !!! Dlugo sie starasz??? Pozdrawiam

Gość hej...........................
jest tu ktos???

Gość Koumuru
Witam Kobietki :D Jest tu ktos???

Gość PauliśC
witam:) ją również się dołączam:) staramy się ok. rok, dziś mam 35 dc. przy cyklach 28 dniowych, test robiłam w sobotę, wyszedł negatywny:( poczekam jeszcze ok. tygodnia i jeżeli @ nie przyjdzie to zrobie jeszcze jeden.

Gość Koumuru
Witam PaulisC Ja niestety mam nieregularne cykle... @ powinnam dostać okolo 13.05.... My staramy się pól roku...Najważniejsze,żeby sie nie poddawac :D Trzymam kciuki,żebyś zobaczyła dwie kreseczki !!!odezwij sie :D

Gość gość
up

Gość Koumuru
nie ma żadnych kobiet które się staraja o dziecko??? :D :D :D

Gość PauliśC
witam :) nie odzywałam się bo przez ostatnie dni miałam troszkę spraw do załatwienia, a co tego mojego sobotniego testu to się nie doczekałam, ponieważ @ niespodziewanie się pojawiła :( ale nie poddajemy się :) a wy jak tam? jakoś cicho się zrobiło