Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiicc

wkurwia mnie mój mąż ! MASAKRA

Polecane posty

Gość Magiicc

Ja od rana do nocy siedzę sama w domu z dzieckiem. Małym zajmuję się tylko ja ! Martwie się o niego tylko ja ! Troskę i miłość okazuję mu JA ! A Pan Książę wróci z pracy i spierdala na podwórko do koleszki z naprzeeciwka łoić piwsko i kopcić szlugi ! To on mnie zachęcał do wzięcia ślubu to on mnie zachęcał do "zrobienia" dziecka ( Bo tak bardzo chciał mieć już żonę dziecko i dom ) A teraz wyjebane. zero życia rodzinnego, osobistego i seksualnego - bo mi się już nic nie chce po całym dniu zapierdalania a on sobie jeszcze wraca o północy ! Dodam, że mam 20 lat a on ma 27 - i coraz częściej żałuję że sobie życie zmarnowałam ! (nie mam na myśli dziecka) myślałam, że będzie fajnie bo tak też było na początku a teraz jest JEDNA WIELKA PIZDA ! (jesteśmy po ślubie zaledwie rok) WKURWIA MNIE WKURWIA MNIE WKURWIA MNIE MAXXXXYMALNIE -teraz też oczywiście jestem sama bo on sobie na podwórku siedzi z jakimś pokurwieńcem

Gość Magiicc
Fakt ze na studia mi się iść nie chciało (zresztą po zawodówce nie można) dlatego przyjęłam zaręczyny wrrr:O

Gość uuuu123
wyszykuj sie ładnie , małego zostaw rodzicom. wyjdz gdzieś !!! nie mow gdzie, moze go zazdrość weźmie i zmądrzeje.. a po 2 - myslałaś, ze małzenstwo i macieżynstwo to zabawa i jest fanie ????? ;/

Gość ghjklde78
widzisz nikomu nawet sie nie chce dyskutowac z panna po zawodowce napisz ze to podszyw ;P

Gość loshka
biedna... wspolczuje ci takiego meza... musisz mu przegadac do rozumu ;) zeby z toba siedzial a nie z kolega caly czas.. ty masz byc najwazniejsza

Gość loshka
ale fajnie ze masz dzidzi :)

Gość Magiicc
Nie myślałam, że będzie kolorowo ale chyba skoro tworzymy rodzinę to możemy poświęcić chociaż godzinę czasu dziennie np na zabawie z synem ! nie wymagam niestworzonych rzeczy !

Gość Magiicc
po porodzie utyłam, nie moge sie ruszyc taką mam opone! a ten skorwiel mnie nie wspomoze.

Gość Magiicc
podstawiam mu du pe pod nos a on nic

Gość loshka
ale to jestes w koncu po zawodowce czy nie ? Bo to wazny aspekt

Gość loshka
kurwa huju nie podszywaj mojego nicka nie masz co robic to idz sie zesrac i jedz gowno cala noc

Gość loshka
Ale to dobrze, ze masz chociaz jakis zawod

Gość 36 i pół
zaraz zaraz...dałaś sobie zrobić dziecko w wieku 19 lat? no to pretensje mozesz mieć tylko do siebie

Gość loshka
ja to nawet zawodu nie mam i co poczac

Gość 36 i pół
ja też jestem po zawodówce i co z tego, teraz szkoła się nie liczy.

Gość Magiicc
na marginesie jeden,że tak powiem ułom podszywa się pod pare osób w tym mnie. Do : 36 i pół Przecież wyraźnie podkreślam, że mój problem nie tkwi w dziecku tylko w mężu. z dziecka jestem w 100 % zadowolona. Gdybym chciała ponarzekać na syna to temat byłby inny prawda ? ;]

To tylko pogratulować tak dać się zapiąć w kajdany w wieku 20 lat z mężem i dzieckiem. W tym wieku to na imprezy powinno się biegać. Możesz zawsze wziąć rozwód. Ale wygląda na to że wyszłaś za niego z lenistwa i pewnie dóbr materialnych też

Gość efsw3gtt
juz uwierze z wieku 19 lat marzylo ci sie dziecko buahaha i slub. wpadka jak chuj i teraz narzekania, chicialo ci sie pieprzyc to cierp bezmozgu

Gość gtff
sssgji

Gość wqjhsjdkhsawd
rozmawiałas z nim? powiedz ze jelsi sie nie zmieni odejdziesz od niego. przez pol roku pryzgotuj sobie grunt na odejscie gdyby sie nic nie zmieniło i odejdz potem. nie marnuj sobie zycia, jestes jeszcze taka młodziutka. przez pól roku zbieraj kase, odkładaj, postaraj sie o złobek/przedszkole dla dziecka itp. zrob cos z tym.

Gość kora82
Twoj maz wcale nie zachowuje sie jakos bardzo inaczej niz inny faceci. Fakt faktem czasy sie zmienily i faceci pomagaja w domu ale wcale to nie jest regula. Pewnie takie zachoowanie wyniosl z domu. Faceci po slubie zmieniaja sie ale na gorsze bo kupili juz co chcieli i sie strac nie musza. Ty sie rozwiedziesz i nic na ty nie zyskasz. Bo bedziesz rozwodka z dzieckiem. Zado ktory facet inny chce wychowywac nie swoje dziecko. Wspolczuje bo narzie nie masz kolorwych perspektyw. Szkoda bo masz dopiero 20 lat.

Gość kizia*
temat mi bliski..ale ja na chwilę obecną pocieszam się w ramionach innego:) jest mi zajebiście dobrze, czuję się pożądana, wielbiona, szczęśliwa. I nie piszcie że taki układ to zdrada bo ja odżyłam!!!

Gość kora82
Mozesz sie na niego denerwowac ale to nic nie da. On wie ze jest wygrany a Ty niestey bedziesz miala gorzej od niego. Jak odejdziesz to bedzie Ci baardzo ciezko samej z dzieckiem. A faceci jeszcze potrafia ta kombinowac zeby tyklo nie placic alimentow.

Gość aa...
o fuck ale zalatuje patologia :o autorka to pewnie jakas zsolaryzowana blaszka, a facet dresiarz i walilas sie z takim dziadem bedac jeszcze mlodziutka dziewczyna. ile mialas 18, 19 lat? :o

Gość efsw3gtt
kizia kazda szmata znajdzie wytlumaczenie na prosytucje

Gość Polwtrr
Kto chce miec bachora w wieku 19 lat? Nie sciemnia. na 100% wpadlas bo taki margines jak ty i twoj facet o zabezpieczeniach nie mysli. wola kupic piwo i szlugi a na prezerwatyy juz nie starcza. ale zaden problem! sprobujjmy bez. jakos to bedzie :O a potem prosze...

Gość Patka90
kizia - tak, zdradzilaj i tak, jestes kurwiaca sie szmata 🖐️

Gość Magiicc
WYPIERDALAC WSZYSTKIE OBRAZAJACE KURWY Z MOJEGO TEMATU!!!

Gość Magiicc
ap ap podnosze