Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia 5555

ANTYDEPRESANTY.!! Jak się po nich czuje człowiek? Czy nie ma uczuć?

Polecane posty

Gość Misia 5555

Jak to jest po nich? Czujecie się normalnie radośni czy tak sztucznie? Czy ma się po nich normalnie wspomnienia i pamięta Się wszystko? czy jest się obojętnym ciągle na wszystko.. i jak z miłością..czy nadal jest w was miłość?

Gość ja piję od pół roku
antydepresant i czuję się dobrze chce się żyć, myśli mam normalne i wspomnienia też, no i dużo planów na przyszłość,jestem spokojniejsza i wyciszona nie mam natłoku chorych myśli jak kiedyś,mogę powiedzieć że leki bardzo mi pomagają i mam nadzieję że moje samopoczucie będzie nadal dobre nawet jeśli odstawię leki ale narazie mam brać do około 2 lat

Gość uyjiukjiukiku
a ile kosztują te leki?

Gość salimali267
ja pije od pół roku, jak się czułaś przed lekami? Boje się że coś ze mną nie tak, mam lęki, boje się że zwariuje

Gość Misia 5555
A jaki antydepresant bierzesz i czy też na początku stosowania miałaś takie uczucie braku myśli i wspomnień? I bierzesz na depresję czy nerwice

Gość usiedzieć w miejscu nie moglam
usiedzieć w miejscu nie mogłam

Gość Misia 5555
DO SALI MALI- Że masz lęki to normalne:) na początku pierwsze tygodnie to normalka :) a jeśli po dwóch trzech tyg nie ustępują to znaczy że nie działają . Pij melise ją właśnie przez to co ty przechodzę i mi troszkę pomaga :) i na noc xanax w ciągu dnia jak już bardzo źle to połówke też xanaxu łykam byle te dwa tyg przetrwać:)

Gość ja piję od pół roku
przed lekami czułam się okropnie nawet szkoda opisywać,ale miałam straszne napady lęków strach , drgawki,wymioty biegunki,bałam się gdziekolwiek iść i pojechać żeby mnie nie złapał atak :( miałam myśli samobójcze zawirowania równowagi czarne myśli ......często ataki płaczu i okropnego strachu sama nie wiem przed czym ... nie byłam u psychiatry tylko u kardiologa bo miałam ostre kłucia w sercu i nierówne bicia lekarz po wywiadzie i różnych badaniach stwierdził u mnie depresje z napadami lęku nerwicowego i zapisał mi leki asentra ...... pomógł mi bardzo bo mało nie oszalałam

Gość ja piję od pół roku
na początku brania miałam pustkę w głowie , biegunki i starciłam smak i węch ! ale przeszło wszystko i teraz jest już ok

Gość MISIA 5555
Dokładnie wiem przez co przeszłas ja dopiero zaczęłam brać lek ale boję się go. Że będę inna po nim i dziwna że coś po nim sobie zrobię że mi zacznie odbijać;(

Gość ja piję od pół roku
nie bój się będzie ok,początek może być zły ale minie ;) i nic sobie nie zrobisz , nie myśl tak takie leki dopiero zaczynają działać po kilku tygodniach,odczujesz poprawę i ulgę ! Ja czuję się swietnie mogę góry przeskakiwać i wierzę że i Tobie się uda !

Gość Misia 5555
Kochana jesteś że tak mówisz. ;* Naprawdę ten mój strach jest głupi najgorsze jest to co w mojej głowie się dzieje ;( chore myśli przeszłość jakąś taka czarna dziwna się wydaje zła mroczna boli mnie to ;( naczytałam się o dziewczynie która po antydepresantach dostała mani i chciała wyskoczyć przez okno boję się że ja też tak będę robić ;(

Gość lhgfghj
Co za pytanie z dupy wyciągnięte! Co ty myślisz, że te leki zamieniają ludzi w zombie? :D Dziewczynko...

Gość dix ae
jeśli czlowiek chory na depresje bierze leki to czuje sie po nich (jeśli sa odpowiednio dobrane) dobrze. czuje sie normalnie. moze znów funkcjonować. na zdrowego czlowieka nie maja wplywu.

Gość fsdfsdsd
zalezy jakie leki bierzesz ja po niektorych czulam sie jeszcze gorzej-np hydroxyzyna- uczucie strachu otegowalo, serce mocno waliło i zasypialam na siedząco a niby to słaby lek natomiast teraz biore sedan i jest lepiej na poczatku byłam senna otumaniona a teraz spoko nic- tylko ziewam i moze jestem troszke spiaca jak wezme wieksza dawke

Gość fsdfsdsd
i zalezy czy masz jakies lęki, jestes nerwowa, denerwujesz sie czy masz depresje i nic cie nie cieszy chce ci sie płakac bo od tego zalezy jakie leki dostaniesz na depresje sa inne na leki i nerwowosc inne napsiz jakie masz objawy co ci sie dzieje

Gość gość
Up