Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nic szaleńcy

czy faceci próbowali was wybadać...(wasze zdanie o oświadczynach)

Polecane posty

Gość jak nic szaleńcy

o zdanie w sprawie zaręczyn nim się zaręczyli czy może oświadczyny były dla was zaskoczeniem? w jaki sposób próbowali was wybadać

Gość diabelstwo
Widzę, że dziś wysyp tematów podobnych do mojego? :)

Gość aszemputel
mój juz wiele razy pytal kiedy chce, tzn, czy lato czy zima. Czy chce tylko we dwoje czy z rodzina, jaki pierscionek itd.

Gość kilka słów druhno
ano może faktycznie wysyp. aszemputel...i co mu odpowiedziałaś?

Gość rosan
Moj mezczyzna zrobil tak.... zawsze mu wmawialam zeby sie nawet nie wysilal bo ja nie chce byc mezatka i koniec kropka..wiec biorac mnie pod wlos pierwszy raz oswiadczyl mi sie w ,,szopce,, z narzedziami wkladajac mi na palec uszczelke do rur....powiedzialam tak... potem byly oswiadczyny kosta czekolady.... i na imprezie miasta...piekny pierscionek z drucikow z prawdziwym plastikowym oczkiem..hi hi... tak wygladaly jego podchody....

Gość wawawawawawahuytuy
zazdroszcze wam ze was ktos kocha :(

zareczyny? ja troche sie przestraszylam..bo jeszcze nie minal rok a ona juz gadal o zareczynach..mowil ze kupi mi pierscionek a ja na to ze wes nie przesadzaj a on calkiem na powaznie mowil..ale slowa nie dotrzymał :D

Gość Paola:P***
Moj mnie troche wypytywal:P te jego podchody byly urocze:P najpierw zabral mnie do jubilera pod pretekstem kupna mi kolczykow,przy okazji ogladalam tez pierscionki i powiedzialam mu jaki bym chciala:P jakis tydzien po tym zabral mnie nad morze ale pogoda zepsula nam wyjazd, planowal mi sie oswiadczyc chyba w pierwszy dzien naszego wypadu bo nastepnego ranka lezymy w lozku a tu dzwoni jego kumpel i sie pyta czy sie juz oswiadczyl udalam ye nie slysze:D po chwili wyszedl i przyszedl z bukietem roz i pierscionkiem;D

Gość aszemputel
Mnie też straszył oświadczynami po roku :) ale ja miałam wtedy 17 lat :D kilka słów druhno powiedziałam mu że pierścionek chce z białego złota, a on odrzekł że będę musiała na niego troszę poczekać :D bo niestety białe złoto jest sporo droższe niż żółte. No i powiedziałam,że oświadczyny najpierw sam na sam, a później przygotujemy uroczystą kolacje powiemy wszystkim :)