Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 7382738279

Jakie macie wózki???? Bardzo proszę o odp

Polecane posty

Wkrótce zostanę mamą i zastanawiamy się z mężem jaki wózek kupić, za dużo tego na rynku i nie umiemy się zdecydować, Napiszcie proszę jakie macie lub mieliście wózki dla swoich pociech. Mnie chodzi przede wszystkim aby były skrętne koła i, o ile to mozliwe, regulowany podnóżek. Dzieki

a no i żeby cena oscylowała w granicach 2000 bądź góra 3000zł. Wiem, że niektóre mamy kupują wózki i za 5000zł ale ja tyle nie dam :)

Gość daesfjsdfkjsgfk
Ja mam Mutsy 4 Rider i jestem zadowolona- mam wersje ze skórzaną rączką i pompowanymi kołami. Kwestia za ile chcesz kupić wózek :)

Gość bueheheheheheheeh
ja mam zipp poczytaj w necie dałam za niego o ile się nie mylę 650+150 za fotelik. Miałam odłożone 2 tysiące, ale jak go znalazłam to od razu wiedziałam że jest dla mnie-cene poznałam po wyborze i byłam mile zaskoczona ;)

x-landera ma moja sąsiadka i jest zadowolona, wizualnie też mi się podoba, ale szczerze ja same x-landery widuję na ulicach :)

Ja też jestem przyszłą mamą i po wielu tygodniach oglądania,czytania opinii itp. zdecydowaliśmy się na Graco Symbio.Ma pozytywne jak i negatywne opinie,ale wiadomo każdemu się nie dogodzi:)Znajomi go mają więc miałam okazję sobie pojeździć:)I jak dla mnie jest super:)Cały zestaw 3w1 można kupić od 2300 do 3000 zł:)

Gość wózek za 3 tys
pojebało was do reszty

najpierw mialam tutek grander zebra 3 w 1, koszotwal bodajze 1200 zl i gdyby nie to ze wyblakl kolor i wzorki to bym powiedziala ze niemal ideal, lekki, na kazda droge, troche tylko sporo miejsca zajmował w bagazniku ale nic sie nie urwalo, nie skrzypialo, nie popsulo a uzytkowany byl dosc intensywnie i zarowno po miescie- krawezniki, kostki itd jak i rownie czesto po wiejskich, piaszczystych, nierownych drogach Raczej bym go polecila!!! teraz dziecie wieksze wiec kupilam jedna z najtanszych spacerowek na all, milly mally joker i czasem korzystamy poki co ok

ten Graco Symbio super, właśnie oglądam, tylko chyba ma siedzenie kubełkowe, prawda? a lepsze chyba rozkładane, tak mi się wydaje

Gość pocahontas-1984.....
Hej ją miałam espero enzo. Pomysł kiedy rodzina. Jak dziwią w zimie będzie miała 4-6 miesięcy to patrz przedewszystkim na dużą gondole, bo śpiwory, kombinezon itp muszą się zmieścić. Super jak masz fotelik samochodowy dopasowany do stella wózka. Mi to się bardzo przydało bo dużo sama jeżdżę autem. A spacerował to najlepiej aby łatwo się czyscila, bo dzieci uwielbiają wszystko brudxic. Później po roku niezastąpiony jest parasola- wózek w aucie.

tutka grandera miała moja kuzynka i niestety reklamowała go 2 razy, może po prostu trafiła na egzemplarz bubel, ale ja się zraziłam, kuzynka też.

No siedzenie kubełkowe,ale mi to nie przeszkadza.Dziecko znajomych ma 2 lata i super jej się jeździ w spacerówce:)

Gość pocahontas-1984.....
Przetestuj kafe , było dużo tajnych postow na temat wózków. Dobrze jakbyś z jakąś koleżanka- już mama wózek wybierała, ona doradzi i na pewno podkreśli wady i zalety wózka na który sie zdecydujesx

Gość mama dwóch dziewczynek
Ja mam jane rider i polecam bardzo, chociaż to zależy czego od wózka oczekujesz. Ja sprecyzowałam jasno oczekiwania i do wyboru miałam tylko kilka modeli. Brałam też pod uwagę Maxi-cosi mura.

córka ma przyjśc na świat w lipcu. a espiro enzo evo zobaczylismy gdzieś w necie i powiem że od poczatku się nim zainteresowaliśmy, ale nie znam nikogo kto by mi powiedział czy warto czy nie.

moze po prostu zle trafila, ja regularnie slysze o reklamacjach xlanderow ale to tez moze efekt tego ze tak wiele ich jezdzi :P

dzięki dziewczyny, pozapisuje sobie modele i posprawdzam w necie :)

Gość kgklhl
a ma ktos el nino baby active?

Gość klasyczny głęboki na paskach
Ja mam na razie tylko wózek głęboki.. z allegro za 399zł: klasyczny wózek głęboki na paskach. ;) Sprawuje mi się super.. miękkie zawieszenie, duży kosz na zakupy (oj ile ja tam kg napakuję), regulowane oparcie w gondoli, duże koła, w zestawie moskitiera i folia przeciwdeszczowa.. Jeździłam po mega wielkim śniegu, błocie, kostce brukowej, drodze żużlowej, dziurawych chodnikach.. Dla mnie super jest to, że jak dziecko się rusza w środku, to wózek delikatnie się buja.. i jak jestem na działce z dzieckiem, a coś robię to widzę, że wózek się rusza, i wiem, że mały się rozbudza jeszcze zanim zacznie płakać.. Więc mogę szybko zareagować.. aa i mam jeszcze stelaż (od używanej spacerówki safety 1), który używamy jak jedziemy na zakupy, żeby wpinać fotelik.. masakra.. sztywna, a przez skrętne podwójne przednie koła, ja w ogóle nie umiem tego prowadzić.. okropieństwo.. Tak mi się spodobal mój wózek, że na następną zimę, będę szukała spacerówki (ale już jakiejś używki) również z dużymi kołami, bez skręcania, na paskach (ewentualnie na wahaczach), z metalowym koszem i regulowaną rączką.. Nie wyobrażam sobie prowadzenia paskudnych wózków na tych niby amortyzatorach..

Gość lulu guinness
Mamy 2 używane belgijskie Periclesy i jesteśmy bardzo zadowoleni. :)

Gość niedlapsakielbasa
Espiro to dobre wozki,znajoma miala i bardzo chwalila,ja tez bym kupila gdybym rodzila na wiosne ,szukalam wozka z duza gondola bo rodzilam w pazdz ,Kupilam Jedo 4 fyn,Koszt okolo 1500zl bez fotelika

Gość tako jumper x 3w1
niedrogi a ekstra:) popatrz w sklepach internetowych

Gość ja kupilam roan marita
i mam nadzieje ze sie sprawdzi ;)

Gość zgadzam sie z tako jumperx 3w1
super wuzek

Gość mummy&daddy
Verdi Zippy - polecamy