Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_19

Przyjaciółka mojej dziewczyny chce ze mną sie przespac - co mam robic ;/

Polecane posty

Gość On_19

Witam, otóż tak jak w temacie. Najlepsza przyjaciółka mojej dziweczyny chce sie ze mną przespać i nie mówić nic mojej dziewczynie, one znają sie od małego i nie wiem co mam z tym zrobic nie chce nic mówic swojej bo by ją chyba za to znienawidziła ale nie chce aby cierpiała, moze mi ktos pomoc ?

masz problem. prawdziwy problem. jesteś taką kurwą czy tylko udajesz? wykastruj się chłopcze, żebyś przypadkiem nie spłodził, podobnego, albo gorszego niedojeba. związek i seks, to nie jest jazda autobusem. dziś jedziesz tą linią, jutro inną albo co gorsza, nawet tramwajem.

Gość On_19
co mam z tego rozumieć kolego :)

powiedz przyjaciółce swojej dziewczyny, żeby spierdalała. chyba, że lubi z dupy do paszczy i spust na cycki. wtedy dawaj mi namiary na nią, najlepiej fejsika

Gość On_19
jeżeli się z nią prześpie, a nie wykluczam tego bo często robimy jakies rózne domówki i te sprawy i może wkoncu do czegoś dojsc pod wplywem alkoholu wiadome czlowiek jest nieswiadomy. I nie wiem jak sobie z tym poradze czy bede umial to zachowac w tajemnicy, a jezeli powiem prawde to moja dziewczyna znienawidzi mnie i ja, a tego tez nie chce

urzekła mnie twoja historia. jak sowa zauważył(a) jestes zwykłą pizdą, jesli już zakładasz, że się z nią prześpisz(celowo nie piszę o seksie). i nie pisz nic o braku świadomości po alkoholu, bo tak maja cipy i frajerzy. mam nadzieję, że cię ta twoja zdradzi i zostawi dla czarnucha

No tak, tego nie wzięłam pod uwagę, że możesz się upić i przez przypadek z nią przespać.... w takiej sytuacji nie czułabym wyrzutów sumienia. Przecież to po alkoholu, więc się nie liczy. haha ;)

ja w ogóle wnioskuję, żeby uniewinnić wszystkich "po alkoholu" którzy spowodowali wypadek, gwałcili, bili, podpalali, mordowali itd itp. PO ALKOHOLU SIĘ NIE LICZY!! amen

Gość On_19
ehhhh

Gość On_19
Dobra teraz juz nie będe udawał inteligentnego :D chociaz nim jestem. Chce ja wyruchac ale nie wiem jak sie do tego zabrac, koles to nie jest tak ze ja nie chce bo to nei tak :) tylko poprostu to nie jest takie latwe wyruchac przyjaciolke dziewczyny ktore sie znaja od malego ;)

Gość On_19
A czy logiczne jest to żeby być nadal ze swoja a z przyjaciołka uprawiac seks ? :)

Czyli temat skonczony. Moge ruchac obie ile wejdzie. Dziekuje za pomoc. Dobranoc :)