Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta to ja

Byłam niedawno świadkiem takiej dyskusji mojej koleżanki ze swoją córką

Polecane posty

Gość marta to ja

- Mamo, dlaczego dzisiaj wszystko jest zamknięte? - Bo dzisiaj jest święto kościelne. - A czy w święta państwowe są zamykane kościoły? - Lekcje odrobiłeś?!

Gość marta to ja
tak własnie wygląda edukacji w tym naszym pożal się boze kraju

Gość jedną nogą w rowie...
:D

Gość Pseudonim:Pseudonim:
heh nawet zabawne, sama wymislilas? pamietaj - madre dzieci sa tylko w serialach ;)

Gość dfyuhes
krazy po necie od kilku dni 😴

Gość chyba kupie se peruke
Nie rozumiem was, zależy ile dziecko ma lat? Ale jeśli młode to widać ze na doskonałej myślenie logiczne

Gość KLUSKA Z MAKIEM
taka jest różnica, ze nie masz obowiązku iść do kościoła, wiec moze być sobie otwarty w święto państwowe też, ideą zamykania wszystkiego w święta kościelne jest właśnie to by ludzie mieli czas celebrować to swieto duchowo a nie siedzieć w pracy na wyzysku często, bo w przeciwnieństwie do obecności w kosciele, obecnosć w pracy jest obowiazkowa, a przypominam, ze na śmieciówkach nie ma urlopów. Co ma więc do tego zamykanie kościoła to nie wie, to tak jakby powiedzieć, zamykam park, nikt nie ma wstępu by posiedzieć na ławce, bo jest swięto państwowe :-o Niby takie nic, ale ludzie nawet tego nie analizując dowalaja kolejną cegiełkę do nagonki na kościół, Mleczko to dno...

Gość wg mnieeeee
widać wrećz odwrotnie, ze dziecko nie potrafi myśleć logicznie i wyłapywać różnice, to jest rozumowanie na etapie 2 latka

Gość gremlin52352
Już na entym forum czytam ten dowcip... Aż tak usilnie chcesz zaistniec w internecie, że kopiujesz teksty z netu i wklejasz jako swoje? Nic własnego do powiedzenia nie masz?

Gość komunijny Janusz
czemu sie nie odświeża

Gość komunijny Janusz
wszystko pozamykąć, pozabraniać, żeby owieczki nie mogły nigdzie zbłądzić i wydać swoich ciężko zarobionych pieniedzy bo przecież ciężko pracujący księżulkowie też muszą z czegoś żyć. Oprócz tego trzeba iść do kościółka wysłuchać kazania, bo księciunio nam powie jak mamy żyć i że musimy cierpieć bo na pewno w niebie nam to bóg wynagrodzi 60 calową plazmą i fontanną z piwem :D

Gość cepullinna
hha

Gość heloiza999
Jedz do islamabadu kurwo z kolezanka kurwą i corka kurwa

Gość Kreffka babka
kluska z makiem masz całkowitą rację, bezsensowny dowcip, bo nie logiczny, co ma piernik do wiatraka? A widac, że Mleczko sie sili na tendencyjne tematy. A kiedyś go lubiłam...